Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > No mercy: Gordon slaat terug na sneer van ex!

No mercy: Gordon slaat terug na sneer van ex!

No mercy: Gordon slaat terug na sneer van ex!

Het is al láng geen geheim meer dat het liefdesleven van Gordon niet over rozen gaat. Toch kwam een sneer van zijn ex-liefje Roelof van der Veen rauw op het dak van de zanger en presentator vallen. Maar Gordon zou Gordon niet zijn, als hij niet direct met een sneer terug zou komen. Ouch.

Destructief
De 48-jarige Gordon ontmoette Roelof op de bruiloft van Wendy van Dijk op Ibiza. In een interview aan de Nieuwe Revue heeft Roelof jaren later plots een boekje open gedaan over zijn kortstondige relatie met Gordon. “We hebben twee maanden gedatet, maar het is niks geworden. Gordon heeft iets destructiefs in zijn karakter waardoor hij relaties kapotmaakt’, vertelt hij.

Narcist
“Gordon is creatief en ondernemend. Wat hij doet, doet hij goed. Er was meteen een aantrekkingskracht. Gordon kan ontzettend charmant zijn en maakt er iets leuks van met etentjes, trips en zelfs een ballonvaart voor mijn verjaardag, maar hij zal je altijd dingen verwijten.” Toen Gordon openlijk twijfelde aan hun toekomst, zette Roelof gelijk een punt achter de relatie “Ik verbrak direct het contact omdat ik zag dat zijn karakter nooit zou veranderen. Gordon is een narcist die je op een voetstuk plaatst om je te krijgen, maar je eraf schopt zodra hij je heeft zodat je afhankelijk wordt”, aldus van der Veen.

Aandacht
Na dit nieuws te hebben gehoord, voelde Shownieuws Gordon aan de tand. Wat hij te zeggen had? “Ik weet niet waarom hij dat zou doen. Maar het is toch ook geen ex? Ik heb drie weken iets met hem gehad!”, aldus de zanger. “Misschien wil hij aandacht voor zijn winkel? Ik weet het niet.”

Bron: Grazia, Nieuwe Revue

Lees ook: