Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nikkie Plessen reageert op uit de hand gelopen burenruzie: ‘We zijn gewoon geen vrienden’

Nikkie Plessen reageert op uit de hand gelopen burenruzie: ‘We zijn gewoon geen vrienden’

Nikkie Plessen reageert op uit de hand gelopen burenruzie: ‘We zijn gewoon geen vrienden’

Vorige week wist weekblad ‘Privé’ te melden dat het verjaardagsfeestje van Nikkie Plessen (35) flink uit de hand was gelopen. Nikkie en haar man Ruben kregen het aan de stok met klagende buren die ze flink zouden hebben uitgescholden. Daarop zou zelfs de politie hebben moeten ingrijpen. De mode-ontwerpster zelf vertelt nu haar kant van het verhaal.

Nikkie en de buren: part two

Eén van de buren van Nikkie vond dat het stel best een feestje mocht geven, maar daarbij wel een beetje rekening moest houden met de rest van de buurt. En dat leek hier, aan het Amsterdamse Vondelpark, dus niet het geval. Sterker nog: een buurtbewoner die vroeg of het wat zachter kon, werd naar verluidt flink uitgescholden door Nikkie en haar man Ruben Bontekoe. Verder schijnt de vermogende presentatrice schaamteloos te hebben geschreeuwd dat ze de hele straat zou opkopen. Uhm… awkward! XD

Keurig partijtje

In RTL Boulevard probeert Nikkie de boel weer een beetje recht te breien. Volgens viel het allemaal wel mee en stelde haar ‘feestje’ weinig voor. “Ik werd 35 en mijn ouders en mijn schoonzus met haar kinderen waren op mijn feestje, dat om kwart over tien eindigde”, aldus de ietwat ongemakkelijk lachende presentatrice. “Nee, alle gekheid op een stokje: ik ken mijn buurman al dertien jaar. En al dertien jaar weet ik hoe ik met mijn buurman moet omgaan”, vertelt de mode-ontwerpster. Stamelend gaat ze verder: “En nu is het een beetje, ja… Voor mijn man is het een beetje uit de hand gelopen. Die heeft een reactie gegeven op zijn [de buurman, red.] reactie. Van: “Joh, we hebben genoeg voor jou gedaan. Dit gaat een klein beetje te ver”.

Geen vrienden

Volgens Nikkie valt het partijtje absoluut geen coronafeestje te noemen. Als presentatrice Marieke Elsinga vraagt of alles weer oké is met de buurman, zegt Nikkie netjes (en wederom hakkelend): “Mijn buurman waardeer ik als buurman, maar dat is het dan ook. Ja, wij zijn gewoon geen vrienden.”

Lees ook
Verjaardagsfeestje Nikkie Plessen loopt uit de hand: boze buren, politie en gênant rijkeluisgelul

‘Zielige’ actie van de buurman

Of de buurman het blad ook daadwerkelijk zelf heeft opgebeld om zijn verhaal te doen, weet de mode-ontwerpster niet. Toch denkt ze van wel en noemt ze deze actie een ‘beetje zielig’. Wel snapt ze dat in coronatijd de spanningen bij iedereen wat sneller zullen oplopen. Gelukkig kan Nikkie er nog wel lachen om de hele situatie. Want gaat ze écht de hele straat opkopen? “Ja! Helemaal! Dus als jullie nog een huisje zoeken…”, reageert ze op deze vraag sarcastisch.

Bekijk hieronder het item terug:

Beelden van Nikkie’s verjaardag:

The day after:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Wat een heeeeeerlijk dagje ☀️☀️☀️ #boots #dress #NIKKIE #Lente SALE up to -50%

Een bericht gedeeld door NIKKIE (Nikkie Plessen) (@nikkie_official) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Superguide | Beeld: BrunoPress