Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zou het? Nikkie ‘Tutorials’ de Jager mégaverdacht na bizarre verspreking in ‘Wie is de Mol?’

Zou het? Nikkie ‘Tutorials’ de Jager mégaverdacht na bizarre verspreking in ‘Wie is de Mol?’

Celebs
Zou het? Nikkie ‘Tutorials’ de Jager mégaverdacht na bizarre verspreking in ‘Wie is de Mol?’

Ieder zaterdag zitten we vol spanning voor de buis: het jubileumseizoen van ‘Wie is de Mol?’ is om van te smullen en de verdenkingen schieten alle kanten op. Toch zijn er steeds meer aanwijzingen die één enkele kandidaat aanwijzen als ‘de mol’. Zo bevat de jongste aflevering een wel héél opmerkelijke verspreking.

Topvermaak

Na de spectaculaire afsluiting van vorige week had iedereen tóch nog een beetje de hoop dat Horace terug zou keren. Mocht dat niet het geval zijn, dan moest er in ieder geval toch een 2.0-versie komen van ‘Wij zijn niet in Kiev, vriend!’? Helaas niets van dat alles, maar dat maakte de aflevering niet minder leuk!

Tekst gaat verder onder de tweets.

Nikkie… de mol?

Maar nu even serieus. Nikkie de Jager. NIKKIE DE JAGER. Potverdikkie, wat maak jij jezelf verdacht. Na al meerdere opvallende momenten in de voorgaande afleveringen zet een nieuwe actie (én onverwachte het vertrek van de laatste kandidaat) haar in de episode van zaterdag plots bovenaan de lijst met verdachten. Om te beginnen: wáárom kijk je tijdens een haastige zoekopdracht in Florence uitgebreid in een spiegel om je make-up te checken? Is dat wellicht een verwijzing naar de eerste opdracht uit  aflevering één, waarin spiegels een belangrijk middel waren om tot de oplossing te komen? Daarnaast schilderde de Jager – of ja, deed een poging tot – de Heilige Familie. Jubileum seizoen, oud-Mollen: mag de make-up artieste zich aansluiten bij dít heilige genootschap en is zij de saboteur?

Name dropping

Maar daar houden de aanwijzingen niet op. Tijdens de opdracht Follow The Money doet Nikkie daar nog een (gigantische) schep bovenop. Tijdens de challenge moesten de kandidaten op een groot, druk plein een koffertje met geld volgen dat steeds door verschillende personen werd gewisseld. Achteraf bleken er ook oud-mollen op het plein rond te lopen en werd duidelijk dat de koffertjes bijzaak waren. Alleen door de namen van aanwezige oud-mollen te noemen, kon geld worden verdiend en laat nou net geen kip daar op hebben gelet. En dus werd er gegokt en flink gestrooid met namen.

Mollen-onderonsje?

Ook door Nikkie, die ‘Rob, Rob’ lijkt te roepen, waarschijnlijk doelend op Rob Dekay. Maar wacht eens even… Hóe kon zij dit, toen het seizoen met Rob nog niet was uitgezonden, weten dat hij ooit een mol was? De enige manier waarop Nikkie kon weten dat de singer-songwriter ooit de saboteur was, is als de twee voor de opnames contact hebben gehad. Iets wat niet vreemd zou zijn als Nikkie de mol speelt en Rob haar tips heeft gegeven ter voorbereiding van haar dubbelrol… Overigens hoort niet iedereen Nikkie ‘Rob’ roepen, maar zijn er ook fans die denken dat ze haar mede-kandidaten aanspoort met ‘roep, roep’.

Tekst gaat verder onder de tweets.

Lees ook
In je agenda ermee: op déze datum vindt de finale van ‘Wie is de Mol?’ plaats

Rare Ron

Al kan Ron er ook wat van, want: wat dóet deze man in godsnaam? Boszhard lijkt elke keer nét een beetje te dommig uit de hoek te komen. Tactiek als Mol óf hij snapt misschien gewoon echt niet helemaal wat hij moet doen? En hoezo loopt hij het goede schilderij voorbij, beseft zich dat, maar zegt hij niets tegen de anderen? En dan misschien nog wel het meest opvallende gespot door Wie is de Mol-hints: de presentator wil de kaart ter waarde van 250 terugzetten, maar laat deze dan ‘per ongeluk’ vallen. Verdacht, verdacht.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: VIVA | Beeld: AVROTROS

Shoppen is altijd een goed idee