Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Niet alleen coming-out voor Nikkie, ook kinderwens uit de (koel)kast: ‘Dylan heeft mijn leven veranderd’

Niet alleen coming-out voor Nikkie, ook kinderwens uit de (koel)kast: ‘Dylan heeft mijn leven veranderd’

Niet alleen coming-out voor Nikkie, ook kinderwens uit de (koel)kast: ‘Dylan heeft mijn leven veranderd’

Waar Nikkie de Jager (26) – beter bekend als NikkieTutorials – een jaar geleden nog stellig zei géén kinderen te willen, lijkt de YouTuber nu van gedachten te zijn veranderd. En dat heeft alles te maken met haar verloofde en liefde van haar leven, Dylan Drossaers.

Kinderwens Nikkie de Jager

In Vogue vertelde Nikkie vorig jaar geen kinderwens te hebben. Dat had te maken met het feit dat ze geen kind wilde “klaarstomen voor de grote, boze wereld”, omdat jongeren naar haar mening op verschillende social media te veel voor hun kiezen zouden krijgen – iets waar ze haar eigen kroost niet aan zou willen blootstellen.

Pestverleden

Ze gaf destijds toe dat dit ook te maken had met haar eigen pestverleden. “Het was een harde tijd waarin ik erg ongelukkig was”, aldus de voormalig Wie is de Mol?-kandidate in het modemagazine. “Vandaar ook die onzekerheid. Maar ik ben blij dat ik het heb meegemaakt, want het heeft me gemaakt tot wie ik nu ben. Ik ben er nuchter door geworden, sterk en volhardend. Ik weet, in welke situatie ik ook zit, dat ik erger heb doorstaan.”

Van gedachten gewisseld

Nu komt Nikkie terug op de uitspraken over haar kinderwens. “Ik heb heel lang gezegd dat ik geen kinderen wilde”, begint ze in haar meest recente video. “Om meerdere redenen: ik vind dat de wereld gewoon eng is. Meningen van anderen, de wereld online, ik heb het gevoel dat het heel slecht voor een kind kan zijn. Daarom heb ik heel lang gezegd dat ik niet weet of het wel goed zou zijn als een kind dat zou moeten meemaken.”

Dylan

Dylan heeft niet alleen die gedachten, maar ook haar complete leven veranderd. “Dankzij hem hou ik nu echt van mijzelf. De enige persoon waarmee ik kinderen wil, is Dylan. We hebben erover gesproken en we willen kijken naar alle mogelijkheden. Zeker niet nu, maar wel in de toekomst. De wens is er zeker.”

De tekst gaat verder onder de video.

Coming-out

Het stel kan niet via de natuurlijke weg kinderen krijgen. Nikkie maakte begin dit jaar wereldkundig dat zij transgender is. “Ik kan nauwelijks geloven dat ik dit nu echt ga doen, maar het is tijd om écht vrij te zijn”, zei ze destijds voor de camera. “Toen ik jonger was, zat ik in het verkeerde lichaam. Wat betekent dat ik transgender ben.”

Lees ook
Nikkie de Jager stelt huwelijk met vriend Dylan uit vanwege corona

Huwelijk uitgesteld

De 26-jarige Nikkie verloofde zich in augustus met Dylan Drossaers. Hun huwelijk is uitgesteld vanwege het coronavirus. “We gaan niet meer trouwen… dit jaar”, verduidelijkte De Jager onlangs in een video. “Vanwege die klotecorona hebben we besloten om het uit te stellen en uitstellen betekent niet dat het nooit meer gaat gebeuren. We stellen het uit tot het veiliger is voor ons, voor onze familie en voor onze vrienden.”

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

meanwhile while @dylandrossaers and I are in self isolation…

Een bericht gedeeld door NikkieTutorials (@nikkietutorials) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: NU.nl | Beeld: Brunopress, Instagram