Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Zo ziet de nieuwe vriendin van Rico Verhoeven eruit

Zo ziet de nieuwe vriendin van Rico Verhoeven eruit

Zo ziet de nieuwe vriendin van Rico Verhoeven eruit

Tijdens de laatste aflevering van Voetbal inside was René van der Gijp positief verrast door de nieuwe vriendin van Rico Verhoeven. Zo zegt hij bij het zien van haar foto’s: “Dat heeft ‘ie goed gedaan, dat heeft ‘ie héél goed gedaan.” Nieuwsgierig geworden hoe ze eruit ziet?

De nieuwe vriendin

Naomy van Beem is de naam van de nieuwe liefde van Rico Verhoeven. Hij heeft het goed met haar getroffen, want ze is super sportief en heel fit. Dit is dan ook goed te zien aan haar prachtige figuur. Als influencer is ze erg actief op Instagram, daarnaast is ze personal trainer van beroep. De blondine is een bezig bijtje, want naast dit alles werkt ze ook nog erg hard aan haar eigen bedrijf. Bij NVB Hustle Hard kun je terecht voor energy-boosters en fitness-equipment.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door 𝙉𝙑𝘽 | Hustle Hard (@naomyvanbeem)

Naomy van Beem

De blondine is 32 jaar oud en moeder van een zoontje. Ze is op haar website erg open over dat ze op jonge leeftijd moeite had met haar gewicht. Vanaf haar vijftiende besloot Naomy de fitnessindustrie in te gaan.

Lees ook
Yolanthe zou intiem contact hebben gehad met déze BN’er

Uiteindelijk is haar bijbaantje uitgegroeid tot een ware passie en heeft ze nu een fulltime business. De vriendin van Rico Verhoeven geeft training aan mannen en vrouwen. Zo heeft ze al eerder gewerkt met bn’ers, zoals Jandino, Kim Feenstra, Boef en Rico Verhoeven.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Gewoonvoorhem.nl | Beeld: Brunopress