Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nieuwe vriend Erica sneert naar Martien: kasteelheer lijkt toekomst Erica en Sander in de weg te staan

Nieuwe vriend Erica sneert naar Martien: kasteelheer lijkt toekomst Erica en Sander in de weg te staan

Nieuwe vriend Erica sneert naar Martien: kasteelheer lijkt toekomst Erica en Sander in de weg te staan

In ‘Chateau Meiland’ is te zien hoe Martien (59) en Erica (57) druk op zoek zijn naar een nieuw onderkomen, nadat ze hun woonboerderij in Hengelo noodgedwongen hebben moeten verlaten. Maar hoe gaat hun huizenjacht verder, nu bekend is geworden dat Erica een nieuwe vriend heeft? Volgens Martien verandert er niets, maar of Sander van Betten (60) daar ook zo over denkt, is een tweede.

Onder één dak of niet

Wat er ook gebeurt, volgens Martien blijven hij en Erica gewoon samenwonen. Dat een van hen gaat verhuizen, is volgens de voormalig kasteelheer dan ook geen optie. “Ik vind dat zo ongezellig.” Hij stelt zelfs dat een (toekomstige) partner maar bij hen in moet trekken. Zo niet, dan houdt het op. “Dan maar geen partner. Erica en ik blijven altijd elkaars nummer één.”

Apart

Sander lijkt de uitspraken van Martien op z’n zachtst gezegd opmerkelijk te vinden. “Zegt hij dat? Dat moet hij weten, maar ik denk niet dat Martien daarover gaat”, aldus de privédetective in Weekend. “Het zal wel. Ik vind het apart dat hij dat gezegd heeft. Ik weet niet wat ik daarop moet zeggen.”

Band Sander en Martien

In de podcast van Shownieuws vertelde Sander eerder al over zijn band met Martien. Volgens de privédetective kunnen beide mannen het goed met elkaar vinden. “Hij is net zoals op tv, dus gewoon gezellig. Er is niets mis mee”, zei hij over de flamboyante kasteelheer.

Vervelende berichten

Hoewel vooral Sander niet uitgepraat lijkt te raken over zijn prille relatie met Erica, gelooft niet iedereen dat het stel écht op een roze wolk zit. In Story vertelt Van Betten deze week dat hij “vervelende berichten” heeft gekregen, nadat hun romance openbaar werd. “Zo van: ‘Hij zit via Erica achter Martien aan’. Een beetje flauw en doorzichtig.”

PR-stunt?

Ook stelt Sander dat er vermoedens rondgaan dat zijn relatie met Erica één grote PR-stunt is. Daar is volgens de privédetective niets van waar, net als dat hij en de Meiland-ster alweer uit elkaar zouden zijn. “Dat kan trouwens ook helemaal niet. We zijn net goed en wel begonnen.” Erica zegt hierover tegen RTL Boulevard dat haar relatie met Sander “zeker niet nep” is. “En hij zit ook niet achter Martien aan.”

Lees ook
Nieuwe vriend Erica geeft toe: Sander had al langer een oogje op ‘Chateau Meiland’-ster

Televisiewereld

Onlangs werd bekend dat Erica sinds een halfjaar een setje vormt met Sander van Betten. De twee hebben elkaar ontmoet op ‘de werkvloer’, wat wil zeggen: in de tv-wereld. Naast zijn werk als privédetective werkte Sander de afgelopen jaren namelijk intensief mee aan de televisieprogramma’s van misdaadverslaggevers Peter R. de Vries en Kees van der Spek. Ook maakte Willibrord Frequin geregeld gebruikt van zijn diensten. Daarnaast schakelde de KRO-NCRV Sander in ten behoeve van het programma Boer zoekt Vrouw. “We werken voor dezelfde producent, dan zijn de lijntjes wat korter”, vertelde hij aan Story. “Niet via een datingsite, dat is niet onze hobby.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl, RTL Nieuws | Beeld: Brunopress