Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Linda de Mol maakt nieuwe series over de liefde én over de Nederlandse televisiewereld

Linda de Mol maakt nieuwe series over de liefde én over de Nederlandse televisiewereld

Linda de Mol maakt nieuwe series over de liefde én over de Nederlandse televisiewereld

Naast het presenteren van – en acteren in – programma’s lijkt Linda de Mol (56) alsmaar bezig te zijn met het bedenken van nieuwe shows. Na series als ‘Gooische Vrouwen’ en ‘Divorce’, is ze bezig met nieuwe series over het Nederlandse televisielandschap en waar de liefde in centraal staat. Dat vertelt Linda aan dj Lex Gaarthuis in de podcast van het Radio-programma ‘De 10 Van’.

Nieuwe series Linda de Mol

De nieuwe serie is volgens Linda een “enorm vette knipoog” naar de tv-wereld. “Het zou best kunnen dat bepaalde mensen zich daarin gaan herkennen, maar dat ga ik natuurlijk nooit toegeven”, zegt Linda lachend, die verder nog geen details over de show wil geven. “We gaan wel merken of iedereen daar sportief mee omgaat.”

Love Letters-achtige show

De presentatrice werkt daarnaast aan een nieuw tv-programma waarin de liefde centraal staat. “Als het goed is gaan we daar in het najaar een pilot van maken.” De show heeft volgens Linda iets weg van Love Letters, het programma waarin koppels de kans krijgen te trouwen, dat ze jarenlang zelf presenteerde. “Maar dan wel heel erg 2021 en niet met trouwen maar meer kan ik er niet over zeggen.”

Lees ook
Dochter Linda de Mol ‘hoopt niet verwend over te komen’: ‘Ik vraag nooit om geld’

‘Nieuwe Gronden’

Alsof het allemaal nog niet genoeg is, onthulde Linda eerder dit jaar al dat ze ook een miniserie voor SBS6 aan het maken was. De opnames van de reeks, dat Nieuwe Gronden heet, beginnen in mei dit jaar, vertelt ze nu. De miniserie gaat wel een hele andere kant op qua onderwerp.  “Het is een hele spannende, beetje enge serie over een seriemoordenaar die meisjes vermoord in Overijssel; in de Weerribben speelt zich dat af. Ik speel een profiler die aan het rechercheteam wordt toegevoegd om een profiel te kunnen schetsen van diegene die dit gedaan zou kunnen hebben en op die manier de dader op het spoor te kunnen komen.” Haar vriend, componist Jeroen Rietbergen gaat de muziek maken voor Nieuwe Gronden. “Die heeft al hele spannende tunes in z’n hoofd”, aldus Linda.

Ze is er maar druk mee, maar wij zijn in ieder geval heel benieuwd hoe alle drie de series gaan zijn.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

Bron: ANP, Shownieuws | Beeld: Brunopress