Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nieuwe onthullingen: dit waren de Stier en het Biggetje in de halve finale van The Masked Singer

Nieuwe onthullingen: dit waren de Stier en het Biggetje in de halve finale van The Masked Singer

Nieuwe onthullingen: dit waren de Stier en het Biggetje in de halve finale van The Masked Singer

Vrijdagavond was alweer de halve finale van The Masked Singer. Net als vorige week moesten ook deze avond twee gemaskerde kandidaten het grote podium verlaten. Helaas werden het Biggetje en de Stier weggestemd.

Dit was het Biggetje in The Masked Singer

In de halve finale van The Masked Singer mochten de Giraffe, het Biggetje, Cupido, de Krokodil, de Stier en de Haai het publiek ervan overtuigen om ze door te laten gaan naar de finale. Het Biggetje trok aan het kortste eind en mocht haar masker afzetten. En in dat roze pak zat niemand minder dan Nicolette Kluijver (al kwam dit voor velen niet echt als een verrassing).

Teleurgesteld

In After The Mask praatte Nicolette Kluijver met Rick Brandsteder over haar teleurstelling toen ze hoorde dat zij het Biggetje zou worden. “Kut! Ik ben een Biggetje?”, zei ze. “Ik dacht: ik krijg zo’n pak als Nicolette van Dam had. Mooi, strak, sexy… En dan hoor je: jij bent het Biggetje…” Gelukkig verdwenen de twijfels al gauw toen de presentatrice haar pak zag. “Het was zo mooi, echt prachtig.”

De tekst gaat verder onder de post.

Lees ook:
Deze BN’ers waren de Farao en de Vogelverschrikker in The Masked Singer

Dit was de Stier in The Masked Singer

Niet alleen Nicolette in haar Biggetjes-pak moest het programma na de halve finale verlaten, ook een andere BN’er die in het pak van de Stier zat, moest het veld ruimen. Hoe mooi het pak en de stem ook waren, toch was het volgens het publiek niet genoeg om door te gaan naar de finale. Ook deze ontmaskering was niet de grootste verrassing ooit, want de naam van radio-dj Edwin Evers werd vanaf het begin al genoemd.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Edwin Evers Band (@edwineversband) 

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 Bron: Superguide | Beeld: Still RTL4