Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nieuwe Nederlandse dansfilm brengt je hoofd op hol

Nieuwe Nederlandse dansfilm brengt je hoofd op hol

Celebs
Nieuwe Nederlandse dansfilm brengt je hoofd op hol

Dirty Dancing, Save The Last Dance (foto), Step Up… dansfilms zijn van alle tijden én eeuwig heerlijk om naar te kijken. De meeste kaskrakers komen van Amerikaanse bodem, maar nu doet ook Nederland een duit in het zakje van dance movies, met de film Shake it off. De hoofdrolspelers van de swingende productie zijn niet de minsten…

Lees ook
Dit filmpje had eigenlijk de intro van Sex and the City moeten zijn

Kersverse namen
Zo is vandaag bekendgemaakt dat acteurs Pip Pellens en Juvat Westendorp allebei een rol hebben bemachtigd. Ook Britt Scholte en rapper Bizzey zullen in de film te zien zijn, zo maakte producent AM Pictures dinsdag bekend.

Dansende acteurs en acterende dansers
Pip Pellens was zeven jaar lang in GTST (RTL4) te zien als Wiet van Houten. Daarnaast speelde ze in de films Hartenstraat, Soof 2 en Verliefd op Ibiza. Dat Pip ook waanzinnig kan dansen ontdekten we tijdens de het eerste seizoen van Dance Dance Dance (RTL4). Juvat Westendorp wierf nationale bekendheid door zijn deelname aan So You Think You Can Dance in 2011. Later was ook hij te zien in GTST en in de series Malaika en Meiden van de Herengracht. Vorig jaar nog speelde een hoofdrol in stripperskomedie Onze Jongens.

Multitalent
Eerder werd al bekend dat danser Timor Steffens, die als achtergronddanser voor grootse wereldsterren als Michael Jackson en Madonna heeft gewerkt, zijn acteerdebuut maakt in de film. Zijn tegenspeelster is Robin Martens, tevens een GTST‘er en winnares van het tweede seizoen van Dance Dance Dance.

Een dansdroom achterna
Shake it off vertelt over een jonge vrouw uit een klein dorp (Robin Martens) die ervan droomt aangenomen te worden op de internationale dansacademie in Rotterdam. Dat lukt haar, maar het echte leven in de grote stad valt haar rauw op haar dak. Ze moet elke dag knokken om zichzelf te bewijzen.

Taaake one!
De opnames gaan binnenkort van start. Shake it off moet dit najaar in de Nederlandse bioscopen te zien zijn.

Wil je niets meer missen van Flair? Neem dan nu een abonnement! Dankzij onze speciale lente-aanbieding scoor je maar liefst 10 nummers voor slechts €10.

Shoppen is altijd een goed idee