Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nieuwe look Martien Meiland zorgt voor hilarische reacties: ‘De snor wil nog niet echt goed uit de verf komen’

Nieuwe look Martien Meiland zorgt voor hilarische reacties: ‘De snor wil nog niet echt goed uit de verf komen’

Celebs
Nieuwe look Martien Meiland zorgt voor hilarische reacties: ‘De snor wil nog niet echt goed uit de verf komen’

Was het vorige week de nieuwe look van Erica Meiland waar iedereen het over had na de eerste aflevering, is het na de aflevering van gisteren Martien die zichzelf het onderwerp van gesprek heeft weten te maken. 

Afspraak bij de dokter

Martien trok gisteren alles uit de kast om goed voor de dag te komen. Voor een date of een grote gebeurtenis? Nee, de voormalige kasteelheer had een afspraak bij de dokter. En dan moet je er natuurlijk op je paasbest uitzien. Althans, dat vindt Martien. De gastheer besloot zelfs dat zijn moustache nog even onder handen genomen moest worden, en besloot dochter Maxime te vragen om ‘m te voorzien van een likje verf.

Reacties op Martiens nieuwe look

Maxime heeft echter zo haar bedenken en kan haar lach bijna niet inhouden. Toch besluit ze haar vader te helpen en voorziet ze zijn snor zoals gevraagd van een likje donkere verf. En hoewel Martien uiterst tevreden lijkt, lijkt Erica zijn nieuwe look af te keuren. “Het is een beetje Hitler-achtig”, aldus Erica, die op Twitter veel bijval krijgt. “Die snor. Dat kan toch niet. Ik vind het erg, ja hoe zeg je dat, erg Duits ja”, “De snor van Martien wil nog niet echt goed uit de verf komen…” en “Omg, die snor van Martien” luiden enkele reacties op Twitter.

Lees ook
Schokkende onthulling in Martien Meiland-biografie: ‘Hij wilde zich tot tweemaal toe van het leven beroven’

Fashion queen Erica

Martien is overigens niet de enige die in het nieuwe seizoen van Chateau Meiland voor een metamorfose is gegaan. Ook Erica besloot het dit seizoen anders aan te pakken en liet vorige week zien dat Maxime niet de enige fashion queen in Chateau Marillaux is. Zij wist vriend en vijand namelijk te verrassen toen ze als een echte fashion queen naar de supermarkt racete met een heuse glitterbril op haar neus.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Twitter, Brunopress

Shoppen is altijd een goed idee