Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nieuwe look Erica Meiland gesprek van de dag

Nieuwe look Erica Meiland gesprek van de dag

Nieuwe look Erica Meiland gesprek van de dag

Niet alleen het nieuwe seizoen van Goede Tijden, Slechte Tijden en Love Island ging gisteren van start, ook konden fans van de Meilandjes hun hart ophalen bij een nieuw seizoen Chateau Meiland. Het hoogtepunt van de eerste aflevering? De nieuwe look van Erica!

Fashion queen

Dat de voormalige kasteelvrouw zich niet zo druk maakt om hoe ze eruitziet bewees ze in eerdere seizoenen al. Zo twijfelde ze geen moment om zelf de schaar in haar lokken te zetten toen de kapperszaken tijdens de lockdown in Frankrijk gesloten waren. Toch wist ze vriend en vijand gisteren te verrassen toen ze als een echte fashion queen naar de supermarkt racete.

Glitterbril

Heeft ze in de verkleedkist van kleindochter Claire lopen rommelen, dochter Maxime er een laten bestellen via AliExpress, of is het een souvenir van een foute party in het kasteel? Eén ding is in ieder geval zeker: Erica weet zichzelf met haar ronde glitterbril met strass-stenen het onderwerp van gesprek te maken.

Lees ook
Wat goéééd: Martien Meiland verschijnt in First Dates!

Reacties op Twitter

“Ben ik de enige die meteen dacht aan Willy Wonka?” tweet iemand. “Wanneer je naar de Q-music foute party gaat…”, luidt een ander bericht. Erica daarentegen lijkt zich helemaal in haar element te voelen en rockt de bril als een echte fashion queen uit de jaren ’70. En eerlijk is eerlijk: het staat haar toch ook geweldig!?

Extra afleveringen

Overigens hoeven we bij het vierde seizoen niet een hele week te wachten tot de volgende aflevering op de buis verschijnt. In het nieuwe seizoen wordt er namelijk twee keer per week, op maandag én op donderdag, een aflevering van de Meilandjes uitgezonden. En nu maar hopen dat Erica aanstaande donderdag weer zo’n feestelijke look uit de kast trekt!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Twitter, Brunopress