Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Is-ie niet enig? ‘Déze knappe man is de nieuwe liefde van Maxime Meiland’

Is-ie niet enig? ‘Déze knappe man is de nieuwe liefde van Maxime Meiland’

Is-ie niet enig? ‘Déze knappe man is de nieuwe liefde van Maxime Meiland’

Maxime Meiland lijkt weer helemaal gelukkig in de liefde. Sterker nog, de beste man was zelfs al welkom op de verjaardag van zijn schoonvader, Martien, en mocht gewoon poseren voor de ‘gezinsfoto’.

Knappe blonde kerel

De kasteelheer mocht woensdag 59 kaarsjes uitblazen en dat deed hij met zijn gehele gezin ínclusief aanhang. Dochter Maxime deelde een foto van het partijtje op Instagram met het bijschrift: “Happy fam!”, met een hartje. Op de foto is te zien hoe Maxime haar hand op de schouder van de knappe blonde man linksvoor in beeld legt, maar maakt daar dus verder geen veel woorden aan vuil.

Insta official?

Toch lijkt goede vriend Robbert Rodenburg haar relatiestatus wel degelijk te verklappen. “Jaaa is dit een soort verkapte insta official?”, vraagt hij zich af. Meer volgers doen een poging om Maxime het antwoord te ontfutselen. ‘Leuk, gefeliciteerd! Nieuwe vriend?” en “Ik zie een onbekend gezicht en jij houdt zijn schouder vast”, is onder meer te lezen.

Liken

De beste man heet Leroy, weet Shownieuws inmiddels, dat ook onthult hoe hij en de blonde realityster elkaar hebben leren kennen. Leroy blijkt namelijk één van de cameramannen van Chateau Meiland en al in Frankrijk konden hij en Maxime het heel goed met elkaar vinden. Dat Maxime regelmatig foto’s op zijn account liket, doet vermoeden dat het terug in Nederland dikke mik is tussen de twee.

Lees ook
Frankrijk in het klein: zo wonen de Meilandjes in de Achterhoek

Live Q&A

De Meiland-telg heeft zelf nog niet gereageerd op de vermeende relatiegeruchten. We gokken dat ze dat eventueel aanstaande maandag gaat doen, om 19.00 uur in een love Q&A op Instagram. In haar Stories kondigt Maxime het vragenvuur samen met moeder Erica aan: “Heb je altijd al iets willen weten? Stuur je vragen in en we gaan de leukste beantwoorden”, aldus mama in de video. Nou fans, jullie weten wat jullie te doen staat…

Chateau Meiland is vanaf volgende week weer te zien op tv met een gloednieuw seizoen. Fijne extra: SBS trakteert ons op niet één, maar twee afleveringen per week!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Happy fam!❤️

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Strike a pose?? @hoenscreative #bestjob #eng #television #tv #recording #sonyf5 #camera #film #beforeaction

Een bericht gedeeld door Leroy Molkenboer (@leroym_) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Errup! #vriendenweekend #afterbijigor #Erp #pleinfeest #bollenstreek

Een bericht gedeeld door Leroy Molkenboer (@leroym_) op

Bron: Story | Beeld: BrunoPress