Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nieuwe liefde voor Kim Feenstra!

Nieuwe liefde voor Kim Feenstra!

Nieuwe liefde voor Kim Feenstra!

Model Kim Feenstra is tot over haar oren verliefd, maar wie de lucky one is, wil ze nog niet kwijt. ‘Ik zie inderdaad weer iemand, maar ik hou hem heel bewust buiten de schijnwerpers,’ vertelt Kim in VIVA.

Van de daken schreeuwen
Kim, winnares van Hollands Next Topmodel 2007, heeft besloten om anders met de liefde om te gaan dan voorheen. Dit omdat haar vorige relaties gelijk in de roddelpers terecht kwamen, wat niet altijd een positief effect had. ‘Bij vorige relaties schreeuwde ik mijn verliefdheid van de daken. Nu wil ik het anders doen en het eerst even voor mezelf houden.’

The one
De 30-jarige Kim laat weten dat ze heel gelukkig met hem is. ‘Hij is niet bekend, we zijn ongeveer even oud en ik heb hem leren kennen via mijn familie. Hij maakt me heel blij. Ik ben voorzichtig, maar probeer er ook heel erg van te genieten,’ vertelt het model. Toch durft ze nog niet te stellen dat hij the one is. Want in 2008 verloor ze haar partner nadat hij slachtoffer was geworden van een steekpartij. En ook haar 4-jarige huwelijk met dj Michael Mendoza liep op de klippen. Het model was dan ook vastbesloten om single te blijven, maar kon haar liefde voor deze nieuwe mystery man niet langer onderdrukken.

Op Instagram deelt het succesvolle model een grappige quote over de liefde, die je hieronder kunt bekijken. Love is in the air..!

Bron: Telegraaf, Grazia.

Lees ook: