Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nieuwe liefde voor Anna Speller!

Nieuwe liefde voor Anna Speller!

Nieuwe liefde voor Anna Speller!

Ze werd bekend als zangeres in popgroep K-otic en gooide vorig jaar hoge ogen met haar deelname aan Expeditie Robinson, waarin ze het tot de finale schopte. Een man aan haar zijde ontbrak nog tijdens dit avontuur, maar nu blijkt Anna Speller de liefde gevonden te hebben!

Verliefd
Het was door haar deelname aan het survivelprogramma op RTL4, dat Anna de liefde heeft gevonden. “Toen ik afgelopen zomer vijf maanden vrijgezel was en in die periode erg braaf was geweest, dacht ik op den duur: ik wil ook wel weer eens een beetje spanning”, vertelt Anna in gesprek met YourDailyLife.nl

Via Facebook
Via social media raakte Anna in gesprek met de jongen, die ze tot dat moment nog helemaal niet kende. “Hij schreef dat hij Expeditie Robinson (waar Anna in 2015 aan deelnam) aan het kijken was toen zijn schoonzusje tegen hem zei: dat is nou echt een meisje voor jou. Hij besloot mij een berichtje te sturen, maar omdat dat bericht tussen mijn spam was gekomen, las ik het pas een half jaar later.”

Blind date
Ondanks dat gingen de twee een half jaar laten tóch nog op een blind date. En die date verliep zo goed, dat de jongen in kwestie nu de vriend van Anna is. We zijn toen een beetje gaan kletsen en uiteindelijk spraken we af. Dat was mijn ‘wtf-moment’, maar dus wel een hele leuke want sindsdien is hij mijn vriendje.” Wie de gelukkige precies is, is nog onbekend.

😘

A photo posted by Anna Speller (@annaspeller) on

 

Bron: Telegraaf

Lees ook: