Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nieuwe coupe voor ex-K3 Karen Damen

Nieuwe coupe voor ex-K3 Karen Damen

Nieuwe coupe voor ex-K3 Karen Damen

Na jarenlang ‘de roodharige van K3’ te zijn geweest, is Karen Damen vanaf vandaag officieel geen van beide meer. Karen toog naar de kapper en liet haar haar voor het eerst sinds het begin van K3 in een ander kleurtje verven. Bekijk haar make-over hier!

Onlangs kondigde Karen Damen in het Belgische praatprogramma Van Gils en gasten aan dat ze haar rode lokken een beetje beu was: ‘Nu het niet meer moet, wil ik eens wat anders.’ Die woorden werden meteen omgezet in daden: de kappersafspraak stond namelijk al officieel in de agenda. Maar vervolgens bleek het ex-K3’tje last te krijgen van koudwatervrees

Een week geleden liet Karen namelijk via Twitter weten dat ze toch met twijfels zat. De dagen daarna werd ze nog gewoon gespot met haar good old rode haar. Maar nu niet meer! De knapste ex-redhead van Vlaanderen deelde op haar Instagram onderstaande foto van haar nieuwe kleur én coupe met de tekst ‘ ’t Is gebeurd. #blij @yannickbovy Thanks #newgeneration’. Haar nieuwe do staat een stuk frisser, maar blijft ergens nog een klein tintje ros hebben. En dat zien wij graag!

’t Is gebeurd. #blij @yannickbovy Thanks #newgeneration 👍

Een foto die door karendamen is geplaatst op

Bron: Flair.be Tekst: Martine Verhoeven

Lees ook:

Zien! Josje schittert in bikini

Video: Wow! Binnenkijken in het penthouse van Sylvie Meis

Wauw! Victoria Beckham heeft een nieuw kapsel