Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nieuw programma ‘Beter Laat Dan Nooit’ scoort (terecht) als een tierelier

Nieuw programma ‘Beter Laat Dan Nooit’ scoort (terecht) als een tierelier

Nieuw programma ‘Beter Laat Dan Nooit’ scoort (terecht) als een tierelier

In de eerste aflevering van het nieuwe reisprogramma Beter Laat Dan Nooit zagen we hoe tv-legendes Gerard Cox (78), Willibrord Frequin (76), Barrie Stevens (74) en Peter Faber (74) hun rondreis door Azië zijn begonnen. Kijkers zijn dolenthousiast over de humor van de vier senioren.

Lees ook
GTST is terug op de buis en dit vond Twitter van de eerste aflevering

Televisiehelden

In Beter Laat Dan Nooit reist presentatrice Olcay Gulsen samen met de vier televisiehelden in 23 dagen langs Tokyo, Vietnam, Bangkok en Sri Lanka. De reis begint in Tokyo, maar de drukke en hysterische stad overdondert de oude mannen al snel.

Hilarisch

Op Twitter reageren de kijkers erg enthousiast op het viertal. Ze liggen de hele tijd krom om alle flauwe grappen van de oude mannen. “Wat een mooi, puur, hilarisch, geweldig programma. Echt genoten en gegierd” en “Beter Laat Dan Nooit is echt geweldig. Leuke oude mannen onder leiding van de hilarische Olcay Gulsen”, klinkt het op Twitter. Ze noemen het programma ‘een echte aanrader’ en zien de show volgend jaar zelfs al de Televizier Ring winnen.

Chemie

Naast lof voor de vier mannen krijgt ook Olcay Gulsen veel lovende reacties. Volgens de kijkers is het mooi om te zien dat ze zich tegenover de oude mannen zo kwetsbaar opstelt. Ook vinden ze de chemie tussen de presentatrice en de oudjes erg leuk. “Ik hou van Beter Laat Dan Nooit, maar nog meer van Olcay”, twittert een kijker. De kersverse fans kunnen niet wachten tot het programma volgende week weer op de buis is.

‘Beter Laat Dan Nooit’ zie je iedere dinsdagavond om 20.30u op RTL 4. Kijk hier de eerste aflevering terug. Een klein fragmentje om een idee te geven van de sfeer:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Still uit uitzending