Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nieuw platencontract voor Avril Lavigne

Nieuw platencontract voor Avril Lavigne

Celebs
Nieuw platencontract voor Avril Lavigne

Het is al vier jaar geleden dat Avril Lavigne nieuwe muziek uitbracht, maar daar komt binnenkort verandering in. Want er is zojuist bekend gemaakt dat de zangeres een nieuw plantencontract heeft getekend bij muzieklabel BMG. Haar nieuwe album zou dit jaar uit moeten komen. 

Therapeutisch proces
De reden waarom het zo lang duurde voor Avril nieuwe muziek lanceerde, kwam omdat er in 2014 de ziekte van Lyme bij haar was geconstateerd. Daarnaast liep haar huwelijk met Chad Kroeger – de zanger van de band Nickelback – op de klippen. Het schrijven aan haar album hielp haar deze dingen een plekje te geven. “Het schrijfproces is therapeutisch voor me geweest en heeft me kracht gegeven. Dit album is een organisch proces geweest en komt vanuit een oprecht gevoel.”

Zesde album
Op Instagram deelde Avril Lavinge een video, waarin ze zich uitspreekt over haar nieuwe platenmaatschappij. Ze schrijft als bijschrift: “Enorm spannend om onderdeel van de BMG-familie te worden en met ze te werken aan mijn zesde album.” In de video vertelt ze: “Ik had de behoefte aan nieuwe energie en het voelt nu alsof ik herboren ben.” Het nieuwe album moet bij de luisteraars een positief gevoel oproepen. “Ik hoop dat het een inspiratie is voor veel mensen.”

Bekijk de video die de zangers op Instagram plaatste hieronder.

 

Bron: Nu.nl

Lees ook:

 

Shoppen is altijd een goed idee