Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nieuw ‘nonchalant’ afrokapsel van Michelle Obama is hit op social media

Nieuw ‘nonchalant’ afrokapsel van Michelle Obama is hit op social media

Nieuw ‘nonchalant’ afrokapsel van Michelle Obama is hit op social media

Als First Lady zagen we Michelle Obama (53) niet anders dan met een perfect gestyled kapsel. Steevast verscheen de black beauty met glanzende, gladder dan gladdere lokken waarbij geen piekje de verkeerde kant op stond. Nu ze die serieuze functie niet langer vervuld, laat Michelle de touwtjes langzaam wat vieren en krijgen ook haar donkere lokken wat meer vrijheid.

Lees ook
Snif! Michelle Obama neemt afscheid van het Witte Huis

Maak me gek, gooi je haar los!
En met succes: Michelle is gekiekt met haar natuurlijke haardos, een plaatje waar het internet maar geen genoeg van lijkt te krijgen. Op de foto is Michelle te zien met een volle bos kroeshaar, bij elkaar gebonden in een lage staart. Een brede haarband, stoere aviator-zonnebril en simpele tanktop maken de nonchalante look helemaal af.

Vakantiekiekjes
Het is niet helemaal duidelijk waar en wanneer de foto, die gisteravond op Twitter verscheen, precies gemaakt is. Mogelijk was dat tijdens een vakantie op de Britse Maagdeneilanden, waar Michelle en de voormalig president van de USA Barack bijkwamen nadat hij afgelopen januari zijn ambtstermijn afrondde.

Stop! Afro time!
Op Twitter wordt de natuurlijk look van Michelle volop toegejuicht. “Waarom zou ze dit verborgen houden? Ze ziet er prachtig uit”, aldus een enthousiaste social-gebruiker. “Ze is perfectie. Afro time!”