Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Niets is wat het lijkt: zo zien de billen van Kim K. er écht uit

Niets is wat het lijkt: zo zien de billen van Kim K. er écht uit

Celebs
Niets is wat het lijkt: zo zien de billen van Kim K. er écht uit

We blijven ons erover verbazen: hoe groot, rond en strak de billen van Kim Kardashian (36), die al twee kinderen op de wereld heeft gezet, toch zijn. Maar zijn ze dat wel echt? Niet dus, blijkt op nieuwe foto’s waarop we Kim in bikini op het strand kunnen bewonderen. Geloof het of niet: ook de Amerikaanse realityster is maar een mens. Met blubbers en putjes.

Lees ook
Kim Kardashian reageert op Photoshop geruchten

Strak, strakker, strakst
Kim post geregeld weinig verhullende foto’s van zichzelf op social media, waarop haar rondingen gladder en strakker lijken dan de gemiddelde dansroutine van Beyoncé. Wie oppert dat er aan de foto’s gesleuteld wordt, krijgt de wind van voren – daar is volgens Kim niets van waar. Toch lijkt de vork, na het zien van nieuwe foto’s van Kim op een strand in Mexico afgelopen weekend, toch anders in de steel te zitten.

Wees gewoon eerlijk
Op de beelden die een paparazzifotograaf wist te maken, is overduidelijk te zien dat de beroemde vrouw van rapper Kanye West – gekleed in een Dior-bikini – wel degelijk bobbels, hobbels, blubbers, putjes en oneffenheden heeft in haar billen en bovenbenen. Of dat vreemd is? Totaal niet, vinden wij, voor een 36-jarige moeder van twee kinderen. Maar of ze daar best iets eerlijker over mag zijn en Photoshop wat vaker mag laten voor wat het is? Zeker weten.

Even ter vergelijking wat billenkiekjes afkomstig van Kim’s Instagrampagina:

In all seriousness I’m going to be totally selfless for this one last post. Thanks for being my main bitch! Happy Birthday!

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

BTS 📷 Juergen Teller

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Bikini tennis anyone? 🎾

Een bericht gedeeld door Kim Kardashian West (@kimkardashian) op

Wil je niets meer missen van Flair? Neem dan nu een abonnement! Dankzij onze speciale lente-aanbieding scoor je maar liefst 10 nummers voor slechts €10.

Shoppen is altijd een goed idee