Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Niet te herkennen: Linda de Mol als man op cover nieuwe LINDA.

Niet te herkennen: Linda de Mol als man op cover nieuwe LINDA.

Celebs
Niet te herkennen: Linda de Mol als man op cover nieuwe LINDA.

Linda de Mol heeft zich van een hele andere kant gezien. Voor de nieuwe LINDA. is de presentatrice namelijk omgetoverd tot man. De visagie heeft hun werk echter zo goed gedaan, dat zelfs haar eigen kinderen, zoon Julian en dochter Noa, hun bekende moeder niet herkennen. “Het blijft een paar minuten stil en dan: ‘WTF mam, nu zie ik het pas, ben jij dat? Bizar!'”, vertelt Linda.

Transformatie

Ze kroop al eens in de huid van Kim Kardashian, fantaseerde hoe ze er over dertig jaar uitziet, en verscheen tijdens de vorige editie in bikini (zónder Photoshop) op de cover: Linda pakt de cover van haar magazine iedere keer weer groots aan, en ook de cover van dit nummer is geen uitzondering. Al hoefde de presentatrice minder aan zichzelf te laten doen als ze op voorhand had gedacht. “Ik had zelf eerlijk gezegd ook helemaal niet verwacht dat ik zo makkelijk tot man te transformeren zou zijn. Pruik opzetten, baardje opplakken, wit overhemd aan, beetje stoer kijken en hoppa: ik ben een vent!”

Reïncarnatie

Maar waarom koos Linda er dit nummer voor om zich om te laten toveren tot haar mannelijke versie? Wel, als reïncarnatie een ding is, zou Linda graag als man terugkeren. “Ik wilde dolgraag weten hoe het is om een piemel te hebben. Lijkt me zó anders, zo’n uitwendig orgaan dat in staat is hele hersenfuncties over te nemen. Dat je in je hand kunt nemen, dat hard kan worden en waarmee je staand kunt plassen – wat ik met mijn smetvrees een groot voordeel vind.”

Lees ook
Chantal Janzen deelt tóch weer verkapte sneer uit aan Linda de Mol

Mannelijke zelfoverschatting

En hoewel de presentatrice blij is met de vrouw die ze vandaag de dag is, denkt ze wel dat ze als man zijnde goed in de smaak zou vallen. “Misschien lijd ik ineens aan mannelijke zelfoverschatting, maar ik vind mezelf een kruising tussen David Beckham en Winston Gerschtanowitz, met een vleugje Gijs Naber.” Overigens is Linda niet de enige die soms weleens nadenkt over hoe het leven als man zou zijn. In het nummer komen ook bekende vrouwen als Renate Gerschtanowitz en Tatum Dagelet aan het woord en vertellen zij hoe zij het voor zich zouden zien als ze voor één dag konden ruilen met het andere geslacht.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: LINDA., AD, RTL | Beeld: Instagram, Brunopress

Shoppen is altijd een goed idee