Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Niet bepaald handig: In Dubai (met Lil’ Kleine feestende) Estelle Cruijff mist rechtszaak om miljoenenschuld

Niet bepaald handig: In Dubai (met Lil’ Kleine feestende) Estelle Cruijff mist rechtszaak om miljoenenschuld

Celebs
Niet bepaald handig: In Dubai (met Lil’ Kleine feestende) Estelle Cruijff mist rechtszaak om miljoenenschuld

Estelle Cruijff (42) zit in een roerige periode van haar leven. Ze dreigt namelijk haar huizen in Amsterdam én Ibiza te verliezen vanwege een torenhoge schuld. Dat ze hooggespannen zou plaatsnemen in de rechtszaal om haar lot af te wachten en wellicht te verdedigen, viel te verwachten, maar niets is minder waar. Estelle was maandag, toen de zaak diende, in geen velden of wegen te bekennen. De blonde socialite viert op dit moment zorgeloos vakantie met rapper Lil’Kleine en diens verloofde Jaimie Vaes in Dubai.

De eis: twee miljoen

Cruijff moest maandag voorkomen vanwege een betalingsachterstand bij haar voormalige vriend, zakenman Jacques Parson (onder meer eigenaar van de See Buy Fly-winkels op Schiphol). Parson, zelf wel aanwezig bij de zitting, wil bijna twee miljoen euro (*slik) van Estelle. Dat is het bedrag van de aankoop van het huis in Amsterdam-Zuid dat hij voor haar kocht, plus de achterstallige rente. Volgens de rechter is dit bedrag ietwat aan de hoge kant – in februari zou de betalingsachterstand 160.000 euro hebben bedragen. De rechtbank vindt in ieder geval wel dat Cruijff het aankoopbedrag van 1,2 miljoen euro moet terugbetalen.

Du-bye!

Ondertussen deelde Estelle op Instagram foto’s van zichzelf bij een etentje en op een boot in het zonnige Dubai. Volgens Shownieuws was de rechter zeer verontwaardigd dat Estelle niet aanwezig was in de rechtbank. Haar advocaat beweerde dat zij voor werk in Dubai moest zijn. Op foto’s en Instagram stories is echter te zien hoe Cruijff veel tijd doorbrengt met Lil’ Kleine en zijn vriendin Jaimie Vaes. Die werden vorige week ook al samen gespot in feestfilmpjes van Lil’ Kleine, waar veel kritiek op kwam vanwege zijn allesbehalve coronaproof-gedrag en zijn laconieke houding tegenover het beleid en de gebeurtenissen rondom het virus.

Lees ook
Volgers laaiend om brutale Lil’ Kleine en ‘zeer ongepast gedrag’: ‘Jij bent die vaccinatie niet waard’

Huizen verkopen

Het is nog maar de vraag of Estelle het geëiste bedrag kan ophoesten (wellicht doet de bevriende rapper wel een duit in het zakje?). Estelle zou haar huis op Ibiza – ter waarde van 700.000 euro –  moeten verkopen en een nieuwe financierder vinden die bereid is de restschuld op zich te nemen. Lukt dat niet, dan zou in het uiterste geval haar woning in Amsterdam in de verkoop moeten. En die kans is aanwezig, aangezien de Ibiza-woning óók in handen is van Parson. Het is dan ook onduidelijk of die verkoop het conflict oplost.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Lil Kleine (@lilkleine)

Bron: ANP | Beeld: HH

Shoppen is altijd een goed idee