Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Heftig: Nienke Plas kwam er vlak na de bevalling achter dat ze zwanger was van een tweeling

Heftig: Nienke Plas kwam er vlak na de bevalling achter dat ze zwanger was van een tweeling

Heftig: Nienke Plas kwam er vlak na de bevalling achter dat ze zwanger was van een tweeling

Ongeveer drie weken geleden kwam het tweede kindje van Nienke Plas en Resley Stjeward ter wereld: Novi-Jaxx. Grote broer Frenkie-Dean was maar al te blij met de komst van zijn kleine broertje en de hele geboorte een mooie mijlpaal voor het gezin. Toch kreeg Nienke – ondanks dat het allemaal goed verliep – na de bevalling nog schokkend nieuws te verwerken.

Nienke Plas zwanger van een tweeling

In haar nieuwste vlog vertelt de YouTube-ster (35) dat ze vlak na de bevalling erachter kwam dat ze in eerste instantie zwanger was van een tweeling. Haar verloskundige kwam daarachter toen Nienke’s placenta eruit kwam. Ze vertelde dit verhaal nadat ze vragen van haar volgers beantwoorde: “Iets anders. Dit is best wel een dingetje”, vertelt ze in de laatste paar minuten van de video. “Mijn placenta kwam eruit nadat ik bevallen was. En de verloskundige moet ‘m dan altijd onderzoeken. Ze pakt ‘m en zegt in één keer: ‘Oh, dit heb ik nog nooit gezien'”.

Placenta

Het bleek dat er aan de andere kant van de placenta nog een ‘kwab’ te zien was. Volgens de verloskundige wees dat erop dat in een heel vroeg beginstadium Nienke Plas zwanger was een tweeling. “Ik heb heel vaak gezegd dat ik graag een tweeling zou willen. Nu was ik niet heel verdrietig toen ik het hoorde, want op dat moment lig je daar en ben je euforisch dat alles goed is gegaan, maar in de dagen en weken daarna dacht ik wel: ‘Wow. Ik had het zó in mijn hoofd. Een tweeling, een tweeling.'”

Niet verdrietig

Toen haar stiefvader op visite was, en Nienke het verhaal aan hem vertelde, kwam ze erachter dat ze er over het algemeen niet verdrietig over is, omdat ze ook beseft dat het kindje waarschijnlijk niet sterk genoeg was en dat de natuur ervoor gekozen heeft het te laten gaan. Ze gaat verder: “Ik ben zen. Maar ik denk wel bij mezelf: wow, ik ben nu al moe, stel je hebt er twee bij. Misschien is het maar beter. Het is zoals het is.”

Droom Frenky-Dean uitgekomen

Met een zoet kiekje van vader en zoon maakte Nienke begin juni bekend bevallen te zijn van haar tweede kindje. “Lieve Novi-Jaxx. Je bent bij een stelletje druktemakers beland, maar je went vast snel”, schreef ze erbij. “Frenky-Dean zijn droom is uitgekomen. Hij heeft een broertje gekregen. IK BEN ZO GELUKKIG.”

Lees ook
Wat mooi: Nienke Plas deelt eerste (en bijzondere) beelden van thuisbevalling

Getrouwd

In september 2020 gaven Nienke en Resley elkaar het jawoord. Vanwege corona was dit nog niet met alles erop en eraan, maar “sprongen ze in het stadskantoor alvast in de huwelijksboot”. Resley vroeg zijn grote liefde ten huwelijk op een bootje in Dubai.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief. 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nienke Plas (@nienkeplas)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nienke Plas (@nienkeplas)

Bron: RTL Boulevard | Beeld: Brunopress, Instagram