Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Beschuit met muisjes! Nienke Plas bevallen van tweede kindje en deelt eerste, zoete foto

Beschuit met muisjes! Nienke Plas bevallen van tweede kindje en deelt eerste, zoete foto

Beschuit met muisjes! Nienke Plas bevallen van tweede kindje en deelt eerste, zoete foto

Prachtig nieuws voor Nienke Plas (35): de YouTube-ster is bevallen van haar tweede kindje. Op Instagram deelt ze een eerste foto van haar man en hun pasgeboren zoon, wiens naam ze ook meteen bekendmaakt.

Nienke Plas is bevallen

Op het kiekje is te zien hoe Resley vol trots naar de kleine spruit kijkt. “Lieve Novi-Jaxx”, begint Nienke. “Je bent bij een stelletje druktemakers beland, maar je went vast snel. Frenky-Dean zijn droom is uitgekomen. Hij heeft een broertje gekregen. IK BEN ZO GELUKKIG.”

Welkom Novi-Jaxx

De felicitaties stromen binnen voor het stel. “Oooh gefeliciteerd lieve allemaal, welkom Novi-Jaxx!”, schrijft Chantal Janzen bij de post. “Jaaaaaaaaaa gefeliciteerd lieverds!!!”, aldus een enthousiaste Kim Kötter.

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nienke Plas (@nienkeplas)

Broertje voor Frenky-Dean

In februari deed Nienke een boekje open over haar tweede zwangerschap, die ze “echt wel bijzonder” noemde. “Aan de ene kant heel ontspannen, omdat het niet meer zo nieuw is. Maar aan de andere kant ook spannender, want het moet er ook weer uit en ik herinner me nog hoe dat was”, zei ze tegen Telegraaf. De actrice en zangeres heeft al een zesjarige zoon: Frenky-Dean. Een periode lang zei hij bijna dagelijks graag een broertje te willen, zo vertelde ze in het interview. Zijn wens blijkt dus te zijn uitgekomen.

Lees ook
Nienke Plas (34) is zwanger van de tweede, maar denkt nú al aan baby nummer drie

Getrouwd

In september 2020 gaven Nienke en Resley elkaar het jawoord. Vanwege corona was dit nog niet met alles erop en eraan, maar “sprongen ze in het stadskantoor alvast in de huwelijksboot”. Resley vroeg zijn grote liefde ten huwelijk op een bootje in Dubai.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Nienke Plas (@nienkeplas)

Beeld: ANP, Instagram