Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nicolette Kluijver onthult shocking details over modellencarrière

Nicolette Kluijver onthult shocking details over modellencarrière

Nicolette Kluijver onthult shocking details over modellencarrière

Presentatrice Nicolette Kluijver heeft door haar werk bij BNN een vrij wild imago, want daar presenteerde ze onder andere Try Before You Die en Spuiten & Slikken. Anno 2016 is ze moeder van drie kids én werkt ze bij RTL. Maar aan haar werk als presentatrice, ging nog een modellencarrière vooraf. En over die periode doet de blondine nu een boekje open.

Catwalk
Aan Jan Magazine vertelt Nicolette openhartig over haar jeugd, haar extreme gedragingen en over haar werk als model. Een carrière die zij als tomboy nooit had zien aankomen. “Op een avond stond ik te dansen in een heel foute Rotterdamse discotheek. Twee scouts van modellenbureau Elite kwamen vragen of ik interesse had in modellenwerk. Nou, why not? Ik was een mager, jongensachtig meisje, dat type model was rond 2000 in de mode. Ik ging al snel in Parijs wonen. Ik had veel werk, vooral op de catwalk – voor G-star, Diesel, Tommy Hilfiger.”

Dun blijven
Dit plotselinge succes ging echter niet gepaard met alleen maar glitter en glamour. Door het werk werd Nicolette zich destijds heel erg bewust over haar uiterlijk, met alle gevolgen van dien. “Het enige wat mij te doen stond om opdrachten te houden, was: dun blijven. Op een dag at ik alleen een pakje spinazie met een eitje, en dan niet het geel, want daarin zitten de meeste calorieën. Ik woog met 1,80 ongeveer 58 kilo en zag er heel slecht uit.

Kuchend en rochelend
In die periode woonde ze alleen en leefde ze vanuit een koffer. Nicolette vertelt: “Als ik ’s avonds laat in Berlijn naar mijn hotel liep en bang was, ging ik bewust kuchend en rochelend over straat. Dan dachten mensen vast dat ik een junk was, te vies om aan te pakken. En werd ik tenminste niet verkracht.”

Bekijk hieronder een foto van Nicolette en haar gezin, die ze onlangs op Instagram toonde.

#artis 🐵

A photo posted by Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) on

 

Bron: Grazia, Jan Magazine

Lees ook: