Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Smelt! Nicolette Kluijver heeft ‘babynieuws’: ‘Het waren dus toch geen coronakilo’s’

Smelt! Nicolette Kluijver heeft ‘babynieuws’: ‘Het waren dus toch geen coronakilo’s’

Smelt! Nicolette Kluijver heeft ‘babynieuws’: ‘Het waren dus toch geen coronakilo’s’

Kun je wel een oppeppertje gebruiken? Dan is Nicolette Kluijver ‘your girl’ vandaag. Op Instagram deelt ze fantastisch leuk babynieuws waar ieders hart ongetwijfeld een sprongetje van maakt.

Mimi is mama

De RTL-presentatrice deelde zondag een grootse verrassing. Met een bord beschuit met muisjes in roze én blauw laat Nicolette weten dat hondje Mimi geheel onverwachts mama is geworden. Ze filmt de trouwe viervoetter die in haar mand ligt met vier piepkleine pups om haar heen.

Geen coronakilo’s

“Ik heb babynieuws”, horen we Nicolette zeggen in de video, waarna het beschuit uit beeld verdwijnt. “Wat is dit nou, Mimi? Dit heb je ons niet verteld! Aaaw”, smelt Nicolette bijna weg.In het bijschrift vult ze aan: “Dat ik nu niet op reis ben, komt achteraf heel goed uit.” De Expeditie Robinson-presentarice had nu op de Filipijnen moeten zitten voor opnames, maar die zijn door het coronvirus voor onbepaalde tijd uitgesteld. “Het waren dus geen coronakilo’s… We zijn dolblij met twee jongens en twee meiden. Ben ik nu oma? Moeder en pups maken het goed…. Nu ik nog”, schrijft Nicolette, die duidelijk nog even van de schrik moet bekomen.

Lees ook
Nicolette Kluijver over ziekte: ‘Ik kan wel janken van geluk dat ik er nog bij ben’

Scheiding

De geboorte van de puppy’s is fijn nieuws voor Nicolette en haar kinderen: Isabella (7) en de tweeling Jesse en Ana-Sofia (5). Begin 2019 maakten Nicolette en haar man Joost Staudt bekend dat hun huwelijk in zwaar weer verkeerde. Er werd hard gevochten voor de relatie en het gezin, maar eind februari van dit jaar bleek dat een gelopen race. Nicolette bevestigde dat de scheiding een feit was. Sindsdien heeft Nicolette meerdere malen indruk gemaakt met hoe zij na de breuk nog omgaat met haar ex-man. Ook kampte de presentatrice de afgelopen jaren met zorgwekkende gezondheidsklachten, waaronder longkanker.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress