Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Mooi: Nicolette Kluijver prijst ex-man Joost ondanks scheiding de hemel in

Mooi: Nicolette Kluijver prijst ex-man Joost ondanks scheiding de hemel in

Mooi: Nicolette Kluijver prijst ex-man Joost ondanks scheiding de hemel in

Niet alleen Marco (53) en Leontine Borsato (52) kondigden deze maand hun scheiding aan, ook André Hazes (26) en Bridget Maasland (45) zetten na een kortstondige romance een punt achter hun relatie. En daar bleef het niet bij: ook Nicolette Kluijver (35) bevestigde dat haar huwelijk voorbij was. Ondanks de breuk geniet de presentatrice momenteel van een wintersportvakantie met heel het gezin. Van dat tripje deelt ze een video waarbij ze haar ex flink in het zonnetje zet.

Bij het filmpje op Instagram schrijft de blondine: “Super dad”, doelend op haar ex-man Joost Staudt. Samen heeft het stel drie kinderen: dochter Isabella (7) en tweeling Ana-Sofia en Jesse Joost (5).

Respect

De volgers van Nicolette vinden het knap hoe zij en Joost omgaan met hun scheiding. “Zouden veel ouders een voorbeeld aan kunnen nemen. Respect hoor”, luidt een van de vele reacties. Iemand anders benadrukt: “Zo super hoe jullie samen toch een geweldige tijd kunnen hebben met de kinderen!”

De tekst gaat verder onder de video.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Super dad ??

Een bericht gedeeld door Nicolette Kluijver (@nicolettekluijver_) op

Eigen huis

Begin 2019 plaatste Nicolette een veelzeggende tekst op Instagram. “We zullen de beste vriendjes blijven”, schreef ze, gevolgd door een gebroken hartje. Een onverwachte mededeling die de presentatrice – wellicht geschrokken van de vele reacties – meteen weer verwijderde. Het leek er toen even op dat het melden van de breuk inderdaad wat voorbarig was geweest. Na een tijdje apart te hebben gewoond van Joost keerde Nicolette weer huiswaarts, wat deed vermoeden dat het weer koek en ei was tussen de twee. Helaas is de realiteit anders. “Nicolette woont vanaf nu in haar eigen huis”, aldus een bekende van het gezin tegenover Story. “Joost blijft in hun oude, gezamenlijke woning. Ze hebben de laatste tijd veel gepraat en bekeken hoe ze een nieuw bestaan als vrienden kunnen opbouwen. Ze hebben in elk geval duidelijk besloten hun eigen verdriet even te parkeren om ervoor te zorgen dat de kinderen niet onnodig onder de situatie lijden.”

Lees ook
Nóg een showbizzscheiding: huwelijk Nicolette Kluijver en Joost Staudt definitief voorbij

Nicolette bevestigt scheiding

In hetzelfde artikel bevestigt Nicolette inderdaad dat haar huwelijk na acht jaar definitief voorbij is. “Ik denk dat het maar het beste is dat het een keer naar buiten komt”, aldus de RTL-presentatrice. “Het wordt ook steeds moeilijker met al die vragen en roddels die ontstaan. Maar het klopt. We zijn uit elkaar en gaan als vrienden verder. We zijn nu als gezin in Oostenrijk. Het gaat Joost en mij nu om het geluk van onze kinderen. Ik hoop dat mensen dat begrijpen en respecteren.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Instagram