Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nicolette Kluijver stapt uit haar comfort zone en fans wensen haar veel succes

Nicolette Kluijver stapt uit haar comfort zone en fans wensen haar veel succes

Nicolette Kluijver stapt uit haar comfort zone en fans wensen haar veel succes

Nicolette Kluijver geeft toe een verslaving te hebben en wij weten zéker dat velen die met haar delen. Op Instagram geeft de presentatrice namelijk toe niet zonder haar telefoon te kunnen, maar het knappe is dat ze het nu tóch gaat proberen.

Bij een liefdevolle foto met een van haar kinderen schrijft Nicolette het volgende: “Ik ben verslaafd aan mijn telefoon… de hele dag mails lezen, posten, nieuws checken, WhatsApp, Facebook, Instagram! Mijn kindjes hebben vanaf vandaag vakantie en ik ga de hele vakantie mijn telefoon niet gebruiken. Een digitale detox!”

Bizar

De blondine biecht op dat het geen gemakkelijke opgave wordt. “Ik snap niet dat ik dit zo lastig vind… dat is toch bizar?”, gaat Nicolette verder. “Lieve volgers, tot over een tijdje. Ik duik deze vakantie in met mijn kindjes en onze avonturen!”

Lees ook
Nicolette Kluijver openhartig over longkanker: ‘Ik realiseer me nu pas wat er mis had kunnen gaan’

Sterkte en succes

Gelukkig krijgt Nicolette veel bijval van haar volgers. Zij snappen maar al te goed hoe moeilijk het is en steken de Expeditie Robinson-presentatrice een hart onder de riem. “Het zal ook moeilijk worden, denk ik. Ben zelf ook verslaafd aan mijn telefoon. Mijn zoontje van 9 jaar klaagt er ook over: mam, zit je weer op je telefoon te kijken… sterkte!”, luidt een van de reacties. Een ander schrijft: “Succes en geniet van alle oprechte liefdevolle aandacht in plaats van het virtuele. Zouden we eigenlijk allemaal dagelijks een paar uurtjes moeten doen. Voor onszelf en elkaar.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: ANP, Instagram