Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nicolette Kluijver doet opmerkelijke uitspraak over ‘Expeditie Robinson’

Nicolette Kluijver doet opmerkelijke uitspraak over ‘Expeditie Robinson’

Celebs
Nicolette Kluijver doet opmerkelijke uitspraak over ‘Expeditie Robinson’

Mocht Nicolette Kluijver ooit stoppen als presentatrice van ‘Expeditie Robinson’, dan ziet ze een deelname aan de survivalshow wel zitten. Nicolette zou “meteen” meedoen. “Eén zijn met de natuur is mijn droom. En ik denk dat ik heel ver zou komen”, zegt ze in ‘Veronica Magazine’.

Voorlopig zullen kijkers de presentatrice echter niet met een rommelende maag zien meedoen aan proeven. Vorige week zondag ging alweer het twintigste seizoen van Expeditie Robinson van start, haar zesde reeks. Wel werden er wat veranderingen doorgevoerd. Zo verhuisde de show naar zondagavond én van RTL5 naar RTL4. Ook werd Dennis Weening na jaren als presentator vervangen door Kaj Gorgels. Dat was voor Nicolette wel even wennen, want ze miste haar maatje wel tijdens de opnames. “We presenteerden het programma al jaren samen, dus het was even gek dat hij ineens weg was.”

Lees ook
Expeditie is eíndelijk begonnen! Waarom dit seizoen het beste ooit wordt

Aanpassen

Maar ook met Kaj kan ze het gelukkig ook goed vinden. “Hij is een vrolijke, positieve gast, dus dat klikt ook heel goed. Maar dat ik het met hem geweldig vond, wil natuurlijk niet zeggen dat ik Dennis niet heb gemist.” Wel is ze gewend aan het onverwachte gedwongen vertrek van haar voormalige collega, die daar zelf destijds erg van baalde. “Soms loopt iets gewoon op een bepaalde manier. Vreemd genoeg ga je dan ook gewoon weer door, net zoals je dat zou doen als je advocaat of ambtenaar bent. Je past je aan.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: ANP | Beeld: RTL

Shoppen is altijd een goed idee