Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nicole Buch: “Ik sta open voor een nieuwe man in mijn leven”

Nicole Buch: “Ik sta open voor een nieuwe man in mijn leven”

Nicole Buch: “Ik sta open voor een nieuwe man in mijn leven”

Nicole Buch is twee jaar na het overlijden van haar man Menno Buch klaar voor een nieuwe liefde in haar leven. De presentatrice vertelde in een interview met Shownieuws dat ze haar partner nooit zal vergeten, maar dat ze met hoop naar de toekomst kijkt. En daar kan misschien zelfs plaats zijn voor een nieuwe man.

“Menno blijft altijd bij me. Dat blijft mijn liefde, maar ik hoop dat ik niet voor de rest van mijn leven alleen blijf”, aldus Nicole. “Menno en ik hadden echt pure liefde. Hele echte diepgaande pure liefde. Wat heel uniek is als je dat mee mag maken, daar ben ik ook heel erg dankbaar voor. En de vraag is of je dat ooit weer bij iemand anders vindt, maar ik ben heel hoopvol.”

Nicole van Houten en Menno Buch stapten in 2011 in het huwelijksbootje na een relatie van 12 jaar. De presentator stierf drie jaar later aan kanker, waarna Nicole zijn biografie BUCH schreef en uitbracht. De televisieproducente zou nu dus weer openstaan voor een nieuwe liefde in haar leven, maar het gemis van Menno blijft groot. Ook de feestdagen blijven steeds moeilijk, vertelde ze aan Shownieuws.

“Ik vind het woord feest met name heel erg ingewikkeld. Eenzaamheid is een thema in mijn leven. Ik heb bedacht: wie is er nog meer eenzaam? En dat zijn oudere mensen. Dus ik ga met kerst in bejaardenhuizen helpen.

Lees ook: