Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Hallo, 2007 belt: zó zag Nick Schilder van Nick & Simon er vroeger uit

Hallo, 2007 belt: zó zag Nick Schilder van Nick & Simon er vroeger uit

Celebs
Hallo, 2007 belt: zó zag Nick Schilder van Nick & Simon er vroeger uit

We kennen Nick Schilder (36) natuurlijk al jaren als de ene helft van Nick & Simon. Dat de tijd vliegt, bewijzen deze foto’s uit de oude doos wel. Ben jij ook benieuwd hoe Nick Schilder vroeger over straat ging? Wij doken het archief in en kwamen een aantal heerlijke throwback-foto’s tegen.

Zo zag Nick Schilder er vroeger uit

In 2006 mochten we voor het eerst kennis maken met de Volendamse zangtalenten Nick Schilder en Simon Keizer, twee vrienden van de bekendste Volendammer: Jan Smit. Hun grote doorbraak was met het nummer Steeds weer, waarna het duo hit na hit scoorde met singles als Kijk omhoog, Pak maar m’n hand en Rosanne. Nick en Simon waren onafscheidelijk, en verschenen veelal samen in het openbaar. Maar hoe zagen de twee er destijds uit? Dat hebben we voor je uitgezocht! Bereid je voor op een flinke throwback, want zo zagen Simon Keizer en Nick Schilder er vroeger (in 2006 en 2007) uit:

De tekst gaat verder onder de foto’s.

nick schilder simon keizer 2006

nick schilder simon keizer 2007

Dertien jaar later

In de loop der jaren is er een hoop veranderd voor Nick (en uiteraard ook voor Simon). De zanger is al een aantal jaar gelukkig getrouwd met Flair-columniste Kirsten Schilder, met wie hij drie kinderen heeft: Nikki (9), Julian (7) en Jackie (3). Ook anno 2020 is Nick nog druk bezig met zijn muziekcarrière. In dertien jaar tijd heeft hij samen met Simon behoorlijk wat prijzen in de wacht gesleept, en de twee vormen nog altijd een succesvol duo. En wie weet vallen de Volendamse zangers vandaag wéér in de prijzen…

Lees ook
De drie musketiers: zo zien de broers van Nick Schilder eruit

Televizier Ring 2020

Het zijn namelijk spannende tijden voor Nick, want vandaag vindt de uitreiking van de jaarlijkse Televizier Ring plaats. Nick is samen met wederhelft Simon en goede vriend Kees Tol genomineerd met hun programma Nick, Simon & Kees: Homeward Bound. Daarin zien we hoe de drie Volendamse vrienden op reis gaan om een documentaire te maken over hun grote idolen, Simon & Garfunkel. Ze moeten het vanavond opnemen tegen Beste Zangers en Over Mijn Lijk. We wensen de drie mannen veel succes!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief

Beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee