Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nick Schilder trots op ‘kostwinnaar’ Kirsten

Nick Schilder trots op ‘kostwinnaar’ Kirsten

Nick Schilder trots op ‘kostwinnaar’ Kirsten

Gisteren was de boeklancering van Making Memories. Onze Columnist Kirsten Schilder (38) en Jill Schirnhofer (29) schreven samen het Making memories invulboek voor moeder en kind. Man Nick Schilder (37) is super trots op het harde werk van zijn vrouw. 

Taakverdeling

Maandenlang hebben de schrijfsters aan het boek gewerkt. Op Instagram vroegen Kirsten en Jill wat er allemaal speelde bij hun volgers en kids. Veel van deze input is verwerkt en meegenomen in het boek. Door het harde werk aan het boek kwam er een verandering in het huishouden. De taken werden anders verdeeld, zodat Kirsten zoveel mogelijk tijd in haar boek kon steken. “Het is wel de ideale periode geweest om deze stappen te nemen voor je,” verteld Nick zijn vrouw. Nick kon door het welbekende virus zijn werk niet doen, zoals het daarvoor wel kon. Kirsten was dit jaar de kostwinner in het gezin, doordat hij niet kon optreden. “Ik ben heel trots op haar,” vertelde Nick.

Lees ook
‘Onze’ columnist Kirsten Schilder brengt boek ‘Making memories’ uit voor moeder en kind

Making memories

Samen herinneringen maken, is het leukste wat er is! Making memories is een uniek invulboek voor moeder en kind, waarin zowel mama’s jeugdherinneringen als de belevenissen van het kind worden gebundeld. Het boek zit boordevol open vragen, creatieve spelletjes en leuke opdrachten, die ervoor zorgen dat moeder en kind nog meer over elkaar te weten komen. De inhoud van het boek, en alles wat zij samen opschrijven, maakt aan het lachen, brengt waardevolle gesprekken op gang en zorgt vooral voor heerlijke qualitytime met zijn tweeën. Het invulboek ligt vanaf vandaag in de boekhandels en is te koop voor €17,99. Making memories is voor moeder en kind vanaf 6 jaar.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief

 

 

View this post on Instagram

 

Een bericht gedeeld door Flair (@flair_nl)

Bron: RTL Nieuws | Beeld: Brunopress