Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Never ending drama: Blac Chyna klaagt de Kardashians aan

Never ending drama: Blac Chyna klaagt de Kardashians aan

Never ending drama: Blac Chyna klaagt de Kardashians aan

De familie Kardashian kan zich opmaken voor een flinke rechtszaak. Blac Chyna klaagt niet alleen haar ex Rob Kardashian, maar ook zijn moeder Kris en (half)zussen Kendall, Kylie, Kim, Khloé en Kourtney aan.

Lees ook: Stop it: is ook Kourtney Kardashian in verwachting?

Dwarsbomen tweede seizoen
Reden van de aanklacht is het niet doorgaan van reallifesoap Rob & Chyna, waarin het tweetal vorig jaar werd gevolgd in de maanden voor de geboorte van hun dochter Dream. Volgens Chyna is de familie schuldig aan het dwarsbomen van een tweede seizoen van de serie, waardoor ze aardig wat geld misloopt. Chyna beweert dat de Kardashians het onmogelijk maakten om nieuwe opnames te draaien. ‘De familieleden gebruikten al hun macht en invloed om het tweede seizoen vroegtijdig te laten sterven’, aldus de advocaat van het model, Lisa Bloom.

Break-up
Volgens een bron bij zender E!, waarop Rob & Chyna werd uitgezonden, ligt het verhaal anders. Het stel ging in het eerste seizoen al uit elkaar, waardoor latere opnames een stuk moeilijker werden. Zo weigerde Chyna in dezelfde kamer te bivakkeren als Rob.

Stormachtige relatie
De relatie tussen Rob en Chyna was op z’n zachtst gezegd stormachtig. De twee vochten eerdere ruzies meerdere malen uit via social media, waarbij Rob foto’s van een vreemdgaande, naakte Chyna op zijn Instagram postte. Ook hiervoor klaagt zijn ex hem aan. Daarnaast beweert ze verbaal en fysiek mishandeld te zijn en stelt ze dat de hele Kardashian-clan haar in een kwaad daglicht heeft proberen te stellen door roddels over haar te verspreiden.

To be continued, vrezen wij…

Dreamy and Mommy

A post shared by Blac Chyna (@blacchyna) on

Volg jij onze huishoudpagina al? Hier vind je al onze huishoudtips handig op een plek: www.facebook.com/flairathome