Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Net binnen: Roxeanne Hazes is zwanger!

Net binnen: Roxeanne Hazes is zwanger!

Net binnen: Roxeanne Hazes is zwanger!

Roxeanne Hazes en Erik Zwennes verwachten hun eerste kindje! De twee hebben het blijde nieuws zojuist bekend gemaakt via social media. 

Lees ook: Verdrietig nieuws: Roxeanne Hazes heeft een miskraam gehad

Babynieuws
“Na maanden hard oefenen en vooral veel van elkaar houden, is onze wens eindelijk in vervulling gegaan. We’re expecting a little bean,” schrijft een zielsgelukkige Roxeanne op Instagram. Ook haar grote liefde Erik is dolblij met de komst van de baby. “Mijn prachtige vrouw, ik ben zo dankbaar dat wij dit samen mee mogen maken. Onze laatste vakantie met z’n tweeën,” laat hij weten. Hoeveel weken de Hazes-telg zwanger is, maakt het stel niet bekend. Het kleintje wordt in ieder geval dit jaar verwacht.

Miskraam
Eerder onthulde de zangeres dat ze een tijdje geleden een miskraam heeft gehad. “Gelukkig mogen we nu het fijne nieuws delen dat het met onze huidige buikbaby goed gaat en dat we zonder rem aan het genieten zijn van deze prachtige fase,” aldus Roxeanne.

Na maanden hard oefenen en vooral veel van elkaar houden, is onze wens eindelijk in vervulling gegaan. We’re expecting a little bean. En zo ga je ineens op tour met je nieuwe, kleine beste vriendje of vriendinnetje. @erikzwennes, Ik houd intens veel van jou. Ik ben de allergelukkigste. WIJ! 💏💖💙👶🏼 Onlangs verscheen er een openhartig interview waarin ik vertelde over mijn miskraam. Dit interview vond een paar maanden geleden plaats, net zoals deze droevige gebeurtenis. Gelukkig mogen we nu het fijne nieuws delen dat het met onze huidige buikbaby goed gaat en dat we zonder rem aan het genieten zijn van deze prachtige fase. ❤️#mommytobe#zwangeres

Een bericht gedeeld door ⚡️⚡️⚡️⚡️DOCHTER DRE⚡️⚡️⚡️⚡️ (@roxeannehazes) op

Beeld: Edwin Smulders