Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Mooi: makers ‘Glee’ stellen toekomst zeker voor zoontje (4) Naya Riviera

Mooi: makers ‘Glee’ stellen toekomst zeker voor zoontje (4) Naya Riviera

Mooi: makers ‘Glee’ stellen toekomst zeker voor zoontje (4) Naya Riviera

De makers van de serie ‘Glee’, waarin de vorige week overleden Naya Rivera jarenlang speelde, hebben de handen ineen geslagen om een studiefonds op te richten voor Naya’s 4-jarige zoontje Josey. Dit meldt The Hollywood Reporter.

Toekomst zoontje Naya

Makers Ryan Murphy, Brad Falchuk en Ian Brennan willen via deze geste hun voormalig collega eren. “We zijn momenteel met z’n drieën bezig om te kijken hoe we Naya’s prachtige zoon kunnen helpen op weg naar zijn toekomst. Wij herinneren ons Naya als een warm en lief persoon, die altijd voor iedereen zorgde.”

Familie dankt voor steun

De familie van Naya heeft inmiddels, een week na haar verdwijning op een meer in Californië, via een officieel statement laten weten “enorm dankbaar te zijn voor alle steunbetuigingen die de familie heeft ontvangen”. Dit meldt Deadline. “Het is hartverwarmend om te zien hoeveel mensen er met ons meeleven en gebeden hebben voor Naya, haar zoon Josey en onze familie. Hoewel we intens verdrietig zijn om het verlies van Naya, voelen we ons gezegend om haar nalatenschap te kunnen eren.”

‘Een prachtige engel’

“Naya was ontzettend getalenteerd, maar was vooral een geweldig mens en een fantastische moeder, dochter en zus”, aldus de familie. “Onze dank gaat uit naar alle hulpverleners die met man en macht gezocht hebben naar haar lichaam. De hemel heeft er een prachtige engel bij. Als familie vragen we hierbij vriendelijk om onze privacy te respecteren gedurende deze zware tijd.”

Verdrinking blijkt doodsoorzaak

De 33-jarige Rivera werd sinds woensdagmiddag vermist. Ze verdween tijdens een boottochtje met haar zoontje op Lake Piru, een groot stuwmeer in Californië. De politie trof het jongetje alleen slapend aan in de boot. Wat er precies is gebeurd is nog onduidelijk. Volgens de pas vierjarige Josey waren hij en zijn moeder zwemmen. Zij zou hem op de boot hebben geduwd en toen hij omkeek, zag hij haar onder water verdwijnen. Ze zou haar leven hebben gegeven om haar zoontje te redden. Een patholoog in Los Angeles heeft inmiddels vastgesteld dat Naya, wiens lichaam maandag gevonden is, om het leven is gekomen door verdrinking.

Lees ook
Tragedies achtervolgen ‘Glee’-cast: actrice Naya Rivera vermist na boottochtje met zoontje (4)

‘Ze was speciaal’

Naya was één van de hoofdrolspelers in de hitserie Glee, die van 2009 tot 2015 te zien was. In eerste instantie had Naya geen vaste rol in Glee, maar daar kwam verandering in toen de makers haar aan het werk zagen. “Ze had eerst een paar zinnetjes, maar na twee afleveringen zagen we dat ze speciaal was. En daarom werd haar personage Santana Lopez veel belangrijker. Het was een feest om met haar te mogen werken.”

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

I’ll love you forever, I’ll like you for always, as long as I’m living, my baby you’ll be. Happy birthday Josey! Love Mommy ❤️

Een bericht gedeeld door Naya Rivera (@nayarivera) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Always bringing the ?

Een bericht gedeeld door Naya Rivera (@nayarivera) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

just the two of us

Een bericht gedeeld door Naya Rivera (@nayarivera) op

Naya en haar zusje:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Always… ?

Een bericht gedeeld door NICKAYLA RIVERA (@nickaylarivera) op

Bron: ANP | Beeld: BrunoPress