Je bent hier: Home > Celebs > Naomi van As en Sven Kramer delen zeldzame gezinsfoto: ‘Prachtig jullie!’

Naomi van As en Sven Kramer delen zeldzame gezinsfoto: ‘Prachtig jullie!’

Celebs
Naomi van As en Sven Kramer delen zeldzame gezinsfoto: ‘Prachtig jullie!’

Hoewel Naomi van As (36) en Sven Kramer (33) met regelmaat een kiekje delen van hun prachtige dochter, komt het zelden voor dat het gezin met z’n drietjes poseert. Na enige tijd heeft de voormalig hockeyster weer een familiefoto gedeeld en daarmee kan ze rekenen op een hoop complimenten.

Dat het buiten erg fris is en de lente nog ver weg lijkt, mag de pret van het dik ingepakte gezin niet drukken. Althans, dat van de ouders niet. De kleine spruit van Naomi en Sven heeft minder zin om te lachen voor de foto. “Haha jaaaaa, Kae’tje had er zin in vandaag!”, grapt Van As bij het plaatje. “Ff op de foto met je ouders, kom op.”

Complimenten

Ondanks de serieuze blik van Kae stromen de lovende woorden binnen voor het gezin. “Prachtig jullie, enjoy!”, luidt een van de vele reacties. Een ander schrijft: “Leuke familie, hoor! Lief!”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Haha jaaaaa Kae’tje had er zin in vandaag! Ff op de foto met je ouders, kom op 🤩🤦🏻‍♀️😻… . . . #familieportret #lachuuuuuh #kaehadgeenzin

Een bericht gedeeld door Naomi van As (@naomivanasofficial) op

Moederschap

Naomi en Sven zijn inmiddels al meer dan een jaar de trotse ouders van Kae. Toch was de eerste periode van het moederschap best pittig, zo gaf Naomi eerder toe in een interview met Grazia. Doordat Sven namelijk veel voor zijn carrière van huis was, was Naomi in het begin veel alleen met haar dochtertje. “Het moederschap is heel bijzonder, leuk en liefdevol, maar ook uitdagend. Vooral de eerste periode vond ik zwaar. Sven was vaak weg om te schaatsen, wat logisch is, en wat ik ook begrijp en wat ik van tevoren wist, maar toch… Ik ben de eerste periode best veel alleen geweest.” Nu gaat alles helemaal goed. “Ik heb mijn draai gevonden.”

Lees ook
Dochter Naomi van As en Sven Kramer groeit als kool: ‘Wat een beauty!’

Kae

Sven en Naomi leerden elkaar in 2007 kennen op het Sportgala; niet veel later kregen de twee een relatie. Op 21 oktober 2018 werd het koppel de trotse ouders van hun eerste kindje. Of het stel een broertje of zusje zou willen voor Kae? “Mocht het ons gegund zijn om een tweede te krijgen, kom maar op”, vertelde Naomi aan Flair.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee