Je bent hier: Home > Celebs > Fans smelten door foto dochter Naomi van As: ‘Zet ‘m op, zuster Kae!’

Fans smelten door foto dochter Naomi van As: ‘Zet ‘m op, zuster Kae!’

Celebs
Fans smelten door foto dochter Naomi van As: ‘Zet ‘m op, zuster Kae!’

In deze bizarre tijd waarin het coronavirus domineert, probeert iedereen op zijn of haar eigen manier een steentje bij te dragen. Ook Kae, de dochter van Naomi van As (36) en Sven Kramer (33), doet haar best door haar beste beentje voor te zetten als verpleegster.

Van het schattige moment deelt haar trotse moeder een mierzoet kiekje op Instagram. “Net even m’n bloeddruk laten meten… zat wel goed zei de zuster, top!”, grapt Naomi bij de foto.

Zuster Kae

Fans smelten bij het zien van de foto. “Dit wil je toch in de praktijk?”, vraagt een volger zich af. Een ander schrijft: “Ach gossie! Het staat haar goed en leuk te zien dat ze er nu mee kan spelen! Zet ‘m op, zuster Kae!”

De tekst gaat verder onder de foto.

Naomi van As over moederschap

Naomi en Sven zijn inmiddels al meer dan een jaar de trotse ouders van Kae. Toch was de eerste periode van het moederschap best pittig, zo gaf Naomi eerder toe in een interview met Grazia. Doordat Sven namelijk veel voor zijn carrière van huis was, was Naomi in het begin veel alleen met haar dochtertje. “Het moederschap is heel bijzonder, leuk en liefdevol, maar ook uitdagend. Vooral de eerste periode vond ik zwaar. Sven was vaak weg om te schaatsen, wat logisch is, en wat ik ook begrijp en wat ik van tevoren wist, maar toch… Ik ben de eerste periode best veel alleen geweest.” Nu gaat alles helemaal goed. “Ik heb mijn draai gevonden.”

Lees ook
Fans gaan stuk: Naomi van As deelt ondeugende foto van dochter Kae

Kae

Sven Kramer (33) en Naomi van As (36) leerden elkaar in 2007 kennen op het Sportgala; niet veel later kregen de twee een relatie. Op 21 oktober 2018 werd het koppel de trotse ouders van hun eerste kindje. Of het stel een broertje of zusje zou willen voor Kae? “Mocht het ons gegund zijn om een tweede te krijgen, kom maar op”, vertelde Naomi aan Flair.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Haha jaaaaa Kae’tje had er zin in vandaag! Ff op de foto met je ouders, kom op 🤩🤦🏻‍♀️😻… . . . #familieportret #lachuuuuuh #kaehadgeenzin

Een bericht gedeeld door Naomi van As (@naomivanasofficial) op

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Beeld: Brunopress, Instagram

Shoppen is altijd een goed idee