Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nagellakheld Tijn ontvangt brief van de Paus

Nagellakheld Tijn ontvangt brief van de Paus

Celebs
Nagellakheld Tijn ontvangt brief van de Paus

Afgelopen december stal hij massaal onze harten en bracht hij Nederland dichter bij elkaar dan ooit: de zesjarige, zieke Tijn, die met zijn ludieke nagellakactie maar liefst 2,5 miljoen ophaalde voor 3FM Serious Request. Het jongetje deed de brievenbus van Het Glazen Huis overstromen met geld, maar kan zelf af en toe ook nog steeds rekenen op bijzondere post.

Lees ook
Prachtig: Miss Montreal schrijft liedje voor ongeneeselijk zieke Tijn

Bless you’
Tijn heeft namelijk een brief gekregen van niemand minder dan de Paus. Daarin schrijft Franciscus dat hij de zegen uitspreekt over Tijn, die lijdt aan hersenstamkanker. Ook heeft de heilige een borstkruis opgestuurd en een foto van hemzelf.

Tijn de spotlights
De post is het resultaat van een initiatief van de Nijmeegse jezuïet Johan Flapper. Deze geestelijke raakte zo onder de indruk van de actie van Tijn dat hij de paus een brief stuurde om aandacht te vragen voor het jongetje. “Tijn heeft zich ingezet voor andere kinderen zodat zij ouder mogen worden dan hij. Dat heeft heeft me gegrepen”, zegt Flapper.

Post richting Tijn
De brief en de foto zijn nu nog bij Flapper. Hij wil de post zo snel mogelijk bij Tijn krijgen, maar “het is me nog niet gelukt in contact te komen met de familie.”

Vandaag kwam mijn grote kleine vriend Tijn langs. Leuk dat het was! 💅🏻❤ #linkinbio #3fm #lakaan

Een bericht gedeeld door Frank van der Lende (@frank3fm) op

Shoppen is altijd een goed idee