Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wauw: Rose Bertram deelt eerste foto én prachtige naam van tweede dochtertje

Wauw: Rose Bertram deelt eerste foto én prachtige naam van tweede dochtertje

Wauw: Rose Bertram deelt eerste foto én prachtige naam van tweede dochtertje

Rose Bertram en Gregory van der Wiel zitten op een roze wolk. Vorige week werden ze opnieuw ouders van een dochtertje. De naam hielden ze nog even geheim, maar nu stellen ze hun pasgeboren meisje voor aan het grote publiek.

Zaylee Rose

“Zaylee Rose Van Der Wiel”, laat het model via Instagram weten. Het meisje heeft dezelfde tweede naam als haar grote zus Naleya Rose (2) gekregen, vernoemd naar hun mama Rose. Zij post eveneens de eerste foto van hun dochtertje, gemaakt vlak na de bevalling. “Deze foto is genomen tijdens ons huid-op-huid-moment na de bevalling. Ik kan niet beschrijven hoe geweldig dit moment voelde.”

Bijzondere data

Op 18 februari kwam de kleine Zaylee ter wereld. “We did it again!”, liet Rose weten op Instagram bij een foto van haar en Gregory. “18 februari 2021 en 24 februari 2018. De twee meest magische dagen uit onze levens, vanwege de geboortes van onze mooie, gezonde dochters.”

Lees ook
Rose Bertram is bevallen van tweede dochter en deelt bijzondere foto’s op Instagram

Tweede kindje

Gregory en Rose, die nu zo’n zeven jaar samen zijn, werden in 2018 voor het eerst ouders van dochtertje Naleya. Het stel was bijzonder openhartig over de zwangerschap en rondom de bevalling. Zo deelde Rose vlak voor de geboorte al een foto zichzelf ín en Gregory áán haar ziekenhuisbed, met daarbij een statusupdate. “Het is begonnen. Nog maar drie centimeter te gaan”, schreef ze over de voortgang van haar ontsluiting. Een week na de bevalling liet Rose zien dat haar buik alweer bijna net zo plat was als daarvoor.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rose Bertram (@rose_bertram)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Rose Bertram (@rose_bertram)

Bron: STORY | Beeld: BrunoPress