Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Naam biografie Caitlyn Jenner onthuld!

Naam biografie Caitlyn Jenner onthuld!

Naam biografie Caitlyn Jenner onthuld!

Begin dit jaar kondigde Caitlyn Jenner aan dat er een boek over haar zal verschijnen. En nu is bekend gemaakt dat we per april 2017 kunnen smullen van het indrukwekkende levensverhaal van Jenner. De titel van het boek is The Secrets Of My Life. 

Samenwerking
Het boek is tot stand gekomen als samenwerking met journalist Buzz Bissinger. Hij heeft een American Pulitzer Prize op zijn naam staan, en is ook verantwoordelijk voor het indrukwekkende coming out interview van Caitlyn Jenner in Vanity Fair. In dat betreffende interview bracht Jenner voor het eerst officieel naar buiten transgender te zijn.

Memoir
Cailtyn Jenner werd bij het grote publiek bekend als Bruce Jenner in de populaire realityserie Keeping Up With The Kardashians, als vader van Kylie en Kendall Jenner en man van Kris Jenner. Na de scheiding van Kris bleef het een tijdlang stil rondom Bruce, waarna hij bekend maakte transgender te zijn. Een realityserie rondom Caitylin volgde, en de volgende stap in de openheid van Caitlyn is een memoir.

Inkijk in het leven
Op Instagram plaatste Caitlyn een foto met de titel van het boek. The Secrets Of My Life zal een inkijk in haar leven bieden, en het proces beschrijven van de overgang van Bruce naar Caitlyn. Ook de invloed van haar transformatie op haar naasten zal in het boek aan bod komen. Allerlei belangrijke mensen uit haar omgeving komen ook aan het woord. Per april 2017 is het boek te verkrijgen.

❤️

A photo posted by Caitlyn Jenner (@caitlynjenner) on

 

Bron: Telegraaf, Instagram, Daily Mail.

Lees ook: