Word abonnee

Kies nΓΊ voor een abonnement met korting

Abonneer nΓΊ met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Naakte Paris Hilton: deze foto symboliseert dat ik ga trouwen

Naakte Paris Hilton: deze foto symboliseert dat ik ga trouwen

Celebs
Naakte Paris Hilton: deze foto symboliseert dat ik ga trouwen

Je bent verloofd en wil dat (en de weg naar de bruiloft toe) met de hele wereld delen. Wat plaats je dan? Een foto van je verlovingsring? Een lieve foto van jou met je husband to be? Een snapshot van jou in een bruidswinkel? Nee. Althans, dat zijn niet de dingen waar Paris Hilton aan dacht toen ze afgelopen weekend weer eens iets nieuws plaatste op Instagram…

Lees ook
Zien: Kate Middleton in dezelfde jurk als Paris Hilton!

Symbolisch
Nadat Paris (36) twee weken geleden ten huwelijk gevraagd werd door haar vriend Chris Zylka (32), heeft de rijke hotelerfgename (en dj, dus…) al meerdere ‘ik ga trouwen’-gerelateerde foto’s op Instagram geplaatst. Het kiekje dat ze afgelopen weekend de wereld in slingerde en volgens haar symboliseert dat ze bijna in het huwelijksbootje stapt, is echter wel een heel opvallende… Paris poseerde namelijk in een outfit (?) met aan de achterkant enkel tientallen gestrikte bandjes en verder niets.

View this post on Instagram

Ready to #TieTheKnot πŸ˜‰

A post shared by Paris Hilton (@parishilton) on

Tie the knot
‘Ready to tie the knot’, schreef ze bij het gedurfde plaatje, wat een Engelse uitdrukking is voor in het huwelijk treden. Aah… tie the knot… tig strikken over je blote lijf… dubbele betekenis… Ja, logisch natuurlijk! De foto is overigens niet nieuw, maar dateert uit 2015. Toch leek dΓ­t Paris de perfecte gelegenheid om ‘m nog eens af te stoffen.

Dik een jaar happy
Paris en Chris zijn al ruim een jaar samen. Na maandenlange geruchten en speculaties over haar liefdesleven bevestigde de voormalig realityster in februari 2017 dat ze officieel een setje vormde met Chris.

Sinds haar verloving plaatste Paris de nodige pre wedding-pics op hara account:

Wil je niets meer missen van Flair? Neem een abonnement. Profiteer nΓΊ van onze speciale aanbieding:Β 10 nummers voor slechts €10.

Beeld: ANP

Shoppen is altijd een goed idee