Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Nooooo: géén Mr. Big in nieuwe ‘Sex and the City’

Nooooo: géén Mr. Big in nieuwe ‘Sex and the City’

Nooooo: géén Mr. Big in nieuwe ‘Sex and the City’

Al die jaren zaten we te wachten op een reboot van Sex and the City. En dat-ie er nu echt komt, is natuurlijk he-le-maal geweldig. Maar na de teleurstelling dat we geen Samantha zullen zien in de nieuwe serie, hoorden we vandaag nog een enorme domper. Ook Mr. Big, Carrie’s grote liefde (en de onze), zal niet terugkeren in de reboot. Wij kruipen even in een hoekje om te huilen…

Smaakmakers

Acteur Chris Noth, die Mr. Big al die jaren vertolkte, zal niet opnieuw in de rol kruipen. Met dat onthutsende bericht komt Page Six. En er is nog meer verdrietig nieuws: naast Samantha en Mr. Big is naar verluidt ook Miranda’s lover Steve niet te zien in de reboot die ‘And just like that…’ zal heten. More like Sad and the city dus. Fans reageren teleurgesteld op het nieuws (duh). Voor veel trouwe kijkers was Samantha altijd de smaakmaker, Mr. Big voor altijd the one that got away (en weer terugkwam) en Steve de trouwe hond die voor kijkers voelde als een goede vriend.

Lees ook
Of we blij zijn? Abso-f*cking-lutely! Carrie en vriendinnen officieel terug in Sex and the City-revival

Geen happily ever after?

Om je geheugen nog even op te frissen: Mr. Big was zes seizoenen lang Carrie’s love interest. In de eerste film in 2008 trouwden ze (of deden in ieder geval een dappere poging tot). In de vervolgfilm in 2010 worstelden Carrie en Big met het getrouwde leven, maar probeerden ze toch hun huwelijk te doen slagen. Het lijkt erop dat hen dat 11 jaar later toch niet is gelukt. Ténzij de schrijvers Big genadeloos van de kaart vegen, maar aan die gedachte willen we nog niet helemaal denken.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen
en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Viva | Beeld: Getty