Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Mooi nieuws! Dochtertje Chantal Bles genezen verklaard

Mooi nieuws! Dochtertje Chantal Bles genezen verklaard

Mooi nieuws! Dochtertje Chantal Bles genezen verklaard

Jada, het drie jarige dochtertje van Chantal Bles en Robert Doornbos, is genezen. Dat delen de blije ouders op Instagram. Afgelopen februari werd het kleine, moedige meisje al schoon verklaard, maar woensdagmiddag moest ze nog een keer naar het Prinses Máxima Centrum voor kinderoncologie voor een scan. Een spannend moment, maar Jada is nu officieel schoon verklaard. 

De meest blije ouders van de hele wereld

De ouders uiten hun dankbaarheid en blijdschap op Instagram. “Er zijn geen woorden te vinden om het gevoel te omschrijven wat wij vandaag hebben gevoeld. Van angsten, hoop naar intens gelukkig!”

Ook had ze nog een dankwoord voor het medisch personeel en stak ze andere ouders en families een hart onder de riem. “Wat zijn wij geweldig bijgestaan door alle specialisten en vrijwilligers in het Prinses Máxima Centrum. Voor alle andere lieve ouders en families die in een soortgelijke situatie zitten: hou hoop en hou vol.”

Lees ook:
Waarom Duncan Laurence en zijn geliefde bewust niet samenwonen

De familie is door een moeilijke tijd gegaan. Bij hun dochtertje Jada werd vorig jaar een grote tumor ontdekt. Afgelopen juni is deze, samen met uitzaaiingen verwijderd in het Prinses Máxima Centrum. Het kleine vechtertje onderging ook chemotherapie om de uitzaaiingen te bestrijden. Op dat moment was Chantal ook nog eens zwanger van zoontje Josh, die in juli werd geboren. Het was een ware rollercoaster voor het gezin!

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: RTLBoulevard.nl | Beeld: ANP