Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Montana Meiland en Dirk doorstaan relatiecrisis en willen maar liefst twee keer trouwen

Montana Meiland en Dirk doorstaan relatiecrisis en willen maar liefst twee keer trouwen

Montana Meiland en Dirk doorstaan relatiecrisis en willen maar liefst twee keer trouwen

Al bijna 7 jaar is Montana Meiland gelukkig met haar grote liefde Dirk. Toch kent het koppel ook diepe dalen in hun relatie. Gelukkig zijn ze samen uit de relatiecrisis gekomen. De twee willen niet één, maar zelfs twee keer trouwen. 

Relatiecrisis

‘Twee jaar geleden hadden Dirk en zij een soort crisis. Hij zei: Als ik afgestudeerd ben en werk heb, verdien ik meer dan jij en moet jij meer in het huishouden gaan doen,’ aldus Erica in haar nieuwe boek: ‘de motor achter de Meilandjes’. Dat ging voor Montana niet op. Zo vertelde Montana: ‘dat gaat niet gebeuren, want ik werk ook keihard.

‘Als jij dat echt vindt, dan maak ik het uit,’ vertelde Montana hem. Gelukkig overwonnen de twee de relatiecrisis. Naast Montana is ook de rest van familie Meiland gek op Dirk. De familie ziet Montana en Dirk dan ook het allerliefste trouwen. ‘Dirks moeder komt uit Polen, dus dat gaan ze twee keer doen. Ook in Polen. Ik hoop dat ze daarna kinderen willen,’ vertelt Erica.  ‘Als we gaan trouwen, doen we dat waarschijnlijk in Nederland en in Polen,’ aldus Montana tegen Story.

Lees ook
Maxime Meiland deelt eerlijke foto van kraamtijd met dochter Vivé

Niet in de schijnwerpers

Waar Martien, Erica en Maxime niet genoeg kunnen krijgen van de media, blijft Montana het liefste op de achtergrond. Zo vertelt ze aan Story dat ze niet zo nodig in de schijnwerpers wil staan.

Montana Meiland, de oudste dochter van Martien en Erica, zien we nauwelijks in beeld in Chateau Meiland. Dat vindt ze wel prima, want ze hoeft niet zo nodig in de schijnwerpers te staan. “Het is niet altijd even leuk en soms moet je er goed om denken dat je je rust pakt. Zeker in het begin was het echt schakelen”, reageert Montana. “Maar het is fantastisch dat er nog steeds zoveel mensen naar het programma kijken. Ik had nooit verwacht dat het zo’n succes zou worden.”

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Montana Meiland (@montanameiland)

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress