Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Montana Meiland over de kritiek op Maxime: ‘Dat vind ik wel kwalijk’

Montana Meiland over de kritiek op Maxime: ‘Dat vind ik wel kwalijk’

Montana Meiland over de kritiek op Maxime: ‘Dat vind ik wel kwalijk’

Maxime Meiland krijgt de laatste tijd veel kritiek over zich heen. Erica Meiland liet al eerder weten wat ze hiervan vindt en nu laat ook zus Montana van zich horen. 

Reactie Montana

Aan Weekend laat Montana weten dat ze alle kritiek erg kwalijk vindt: “mensen hebben tegenwoordig zo snel een mening over je hebben. Het is erg dat Maxime zoveel over zich heen krijgt, maar ja, je moet het dan toch proberen te negeren en denken: laat maar gaan.”

Erica Meiland

Ook Erica Meiland liet weten dat ze het erg jammer vindt dat er zoveel kritiek op haar dochter Maxime is. “Dan denk ik dat kind werkt zo hard, doet alles zelf en heeft een leuke webwinkel en bouwt de site zelf, dan mag je toch verhuizen”, vertelde ze aan Aron on Tour. Ze snapt niet waarom mensen zich hiermee bemoeien.

Lees ook
Het chateau van de Meilandjes is nog steeds niet verkocht: ‘Op een gegeven moment wil je er gewoon van af’

Kritiek

Kijkers van Chateau Meiland gingen los toen Maxime een nieuwe verhuizing aankondigde. Mensen noemden haar na de aflevering waarin ze een villa bezichtigde verwend. De realityster was tijdens de bezichtiging niet tevreden over het huis. Maxime liet eerder al weten dat ze het lastig vind om zoveel kritiek over zich heen te krijgen. Maar ze realiseert zich ook dat het voor kijkers soms gek kan over komen. In een eerder interview zegt ze daarover: “want aan de ene kant snap ik het ook wel weer… Als ik het dan zo terug zie op tv, dan denk ik: Jezus, wat een gedoe.” Op alle kritiek over de verhuizing en haar nieuwe webshop laat Maxime nog weten: “Ik werk er ook gewoon hard voor. Waarom zou ik het dan niet doen?”. En gelijk heeft ze.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress