Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Monique moest kinderwens opgeven door breuk met André: ‘Ik wist dat ik geen kinderen meer zou krijgen’

Monique moest kinderwens opgeven door breuk met André: ‘Ik wist dat ik geen kinderen meer zou krijgen’

Monique moest kinderwens opgeven door breuk met André: ‘Ik wist dat ik geen kinderen meer zou krijgen’

Monique Westenberg heeft al een tijdje geen relatie meer met André Hazes. De breuk is haar echter niet in de koude kleren gaan zitten. Ze heeft samen met André zoontje Dré, maar Monique had graag meer kinderen gehad. Helaas heeft Monique die kinderwens moeten laten gaan na de breuk. 

Kinderwens Monique

Zwanger worden ging bij Monique Westenberg helaas niet vanzelf, maar na een lang fertiliteitstraject raakte Monique zwanger van zoontje Dré. Toen André en Monique nog bij elkaar waren, was hun grote droom een broertje of zusje voor kleine Dré. Vorig jaar maart gingen Monique en André echter uit elkaar en was er daarom geen mogelijkheid voor een tweede kindje. Dit valt Monique zwaar, aangezien ze nog steeds een kinderwens heeft.

Monique besloot een keer met een spirituele coach te praten over haar kinderwens. Die voorspelde dat er wél nog een baby komt. “Ik zie een meisje om jou heen. Een meisje dat nog geboren zal worden”, kreeg de ex van André toen te horen. “Ik vond dat toen vreemd, want na mijn breuk met André wist ik dat ik geen kinderen meer zou krijgen. Dus wie was dat meisje dan?”, vroeg Monique zich af.

Lees ook
Zou het echt? Geruchten gaan rond dat Sarah van Soelen de nieuwe Bachelorette wordt

Babynieuws

Afgelopen jaar kreeg Monique toch babynieuws te horen, haar broer bleek een dochtertje te verwachten. Hoewel ze blij is voor haar broer, voelt ze toch veel verdriet. “Naast geluk voelde ik ook een vreemd soort verdriet, omdat ik wist dat ik zelf geen baby meer zou krijgen. Ik gunde het mijn broer en schoonzus, maar ik had het mezelf ook gegund”, schrijft Monique in een column voor Vriendin.

Er gaan geruchten dat exen André en Monique wel weer bij elkaar komen. André komt veel over de vloer bij Monique en ziet zoontje Dré regelmatig. Wellicht dat de twee na deze turbulente tijd weer bij elkaar komen. En wie weet dat de kinderwens van Monique dan toch nog uitkomt.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: BrunoPress