Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Maakt Monique met deze hint duidelijk dat ze een vriend heeft?

Maakt Monique met deze hint duidelijk dat ze een vriend heeft?

Maakt Monique met deze hint duidelijk dat ze een vriend heeft?

Ook Monique Westenberg (43) telt de dagen tot kerst af. Op Instagram deelt ze beelden van haar prachtige versierde huis en schrijft daarbij een wel heel opvallende boodschap.

Vriendje Monique Westenberg

Samen met Silk flower artist Sabrina de Bruin versiert Monique Westenberg haar huis tot in de puntjes met kerstversieringen. Op haar Instagram post ze een filmpje waarin ze bezig zijn met de versiersels. Bij de post schrijft ze: ‘Nog 2 nachtjes slapen en is het kerst! Ik kijk er ondanks deze gekke tijd weer heel erg naar uit om te vieren en samen te zijn met familie, vriendje en dierbaren ❤️ Jullie ook?’ Vooral bij het woord ‘vriendje’ hebben haar volgers veel vragen.

Tekst gaat verder onder de post.

Reactie van fans

Fans vragen zich massaal af wie de blondine bedoelt met ‘vriendje’. Zou het om ex André Hazes gaan? Of heeft ze het over een nieuwe vlam?

Onder de post is onder andere te lezen: ‘Ik hou van jou tactische opmerkingen ✌️ geniet ervan!! Moet lukken met zo een schitterende uitstraling’ en ”Heel erg leuk, hoop het voor haar, ze verdient het.’ Daarnaast denken ook mensen dat ze het gewoon over haar zoontje André heeft. ‘Pfff misschien haar zoontje’, reageert een van haar volgers.

Lees ook
Ben jij één van deze sterrenbeelden? Dan ben jij een échte kerstlover

Feestdagen

De geruchten van een vriendje zijn nog niet door Monique bevestigd. Kleine André zal naar verwachting een van de twee kerstdagen met André doorbrengen. Volgens meerdere bronnen is er zeker geen sprake van een meerdaagse logeerpartij. Rachel, de moeder van André, slaagt er nog steeds het beste in om hem vertroetelen.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress