Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Monique Westenberg doet boekje open over therapie en sneert naar ex André

Monique Westenberg doet boekje open over therapie en sneert naar ex André

Monique Westenberg doet boekje open over therapie en sneert naar ex André

Monique Westenberg (43) kiest na haar relatiebreuk met André Hazes (27) eindelijk voor zichzelf. Ze volgt therapie en die sessies geven haar bijzondere inzichten. Maar wanneer ze hier op social media over schrijft, kan de blondine het toch niet laten om nog even een sneer naar haar ex André te geven.

Monique over therapie

Monique laat op Instagram weten de afgelopen week heerlijk op de Veluwe te hebben doorgebracht. “Deze dagen heb ik sessies van @masterinhappiness gevolgd. Maartje heeft mij zo veel meer inzichten gegeven in mijn overtuigingen, patronen en valkuilen.”

Bewustwording

Toch lijkt ze in de volgende regel licht uit te halen naar haar ex. “Tijdens de sessies kwamen er genoeg personen in mijn gedachten die ik deze bewustwording ook zo zou gunnen.” Verder maakt Monique geen woorden vuil aan haar voormalig partner en ze vervolgt: “Ik ben dankbaar dat ik door een lieve vriendin werd gewezen op Maartje.”

De tekst gaat verder onder de foto.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ??????? ???̈? (@moniquenoell)

Geen toeval

Dat Monique de zanger juist nu ontvolgt op Instagram, lijkt geen toeval te zijn. André schreeuwt zijn nieuwe relatie met influencer Sarah van Soelen (25) sinds kort van de daken. Hij plaatste dit weekend een foto met de vader van Sarah, die hij ‘schoonpa’ noemt. Ook deelde hij een kiekje met zijn nieuwe vriendin, met ‘best friend’ en een rood hartje als bijschrift. André’s liefdesgeluk moet ongetwijfeld pijnlijk zijn voor Monique, wat wellicht de reden is dat ze haar ex van Instagram af heeft gegooid.

Lees ook
Plastisch chirurg ‘schrikt’ van uiterlijk Sarah van Soelen: ‘Haar jukbeenderen zijn extreem’

Verlovingsring

Hoewel Monique de ontvolg-knop op Instagram wel wist te vinden, heeft de blondine er niet direct aan gedacht om haar verlovingsring af te doen. Het viel haar fans op dat ze de ring nog steeds draagt en dat vonden ze behoorlijk opmerkelijk. Monique liet weten dat ze er na de breuk simpelweg niet over heeft nagedacht om de verlovingsring af te doen. “Ze heeft zo veel dingen aan haar hoofd gehad”, zei Shownieuws-presentatrice Anouk Smulders hierover.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Bart Honingh