Word abonnee

Kies nΓΊ voor een abonnement met korting

Abonneer nΓΊ met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Wow: Monique Westenberg showt gespierd lichaam op het water

Wow: Monique Westenberg showt gespierd lichaam op het water

Wow: Monique Westenberg showt gespierd lichaam op het water

Samen met haar zoontje AndrΓ© geniet Monique Westenberg (43) heerlijk van haar vakantie op Bonaire. Een hele rustige vakantie zit er niet in voor de blondine. Op Instagram deelt ze een foto waarbij ze flink aan het stunten is op het water.

Het zijn spetterende beelden die Monique laat zien. Op het kiekje is te zien dat ze glimlachend op het wakeboard staat. Met flinke snelheid dendert ze over het water. Bij de post schrijft ze ‘Wave after wave’.

Tekst gaat verder onder de post.

Lieve reacties

Onder de reactie wordt Monique overladen door lieve complimenten. Zo reageert Quinty Trustfull met: ‘Whoop whoop zo heerlijk om te doen hΓ¨. πŸ”₯πŸ”₯you go Girl’. ‘Te gek zeg! En wat een gespierde benen! πŸ‘’ , reageert een andere volger van Monique. Ook reacties zoals: Β ‘Doet ze gewoon ff 🌊’, ‘stoer wijf 😘’ en ‘❀️ goed bezig πŸ‘ zoals altijd. Dingen die er toe doen en je gelukkig maken ❀️.’ komen voorbij.

Lees ook
Monique Westenberg herenigd met harige vriend ‘AndrΓ©’

Kleine DrΓ©

Niet alleen Monique houdt van het water, ook zoontje DrΓ© voelt zich als een vis in het water. Het kleine waterratje ligt samen op een waterband achter de boot en probeert samen met zijn vriendje op de band te blijven liggen. Een volger reageert onder de post: ‘Fijn om te zien hoeveel aandacht en liefde AndrΓ© van jou krijgt. En vriendjes voor het leven, dat kan alleen maar als de mama’s er ook zo instaan.’

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story | Beeld: Brunopress