Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Monique Westenberg onder vuur door ‘pesten’ van zoontje André

Monique Westenberg onder vuur door ‘pesten’ van zoontje André

Monique Westenberg onder vuur door ‘pesten’ van zoontje André

Monique Westenberg (43) genoot met haar vierjarige zoontje Dré van een gezellig dagje aan het strand, maar Instagram is het niet helemaal eens met de beelden die ze daarvan post. Sterker nog, een van haar verhalen wordt zelfs verwijderd door het populaire platform.

Grapje Monique Westenberg

Op Instagram Stories plaatste Monique een gezellig, zomers kiekje van haar zoontje. Het kereltje geniet zichtbaar van de zon en gezelligheid op het strand, en heeft in een jolige bui twee kokosnoten onder zijn shirt gedaan waardoor het net lijkt alsof hij borsten heeft. Een op het oog onschuldige lijkende grap van moeder en zoon, maar deze viel compleet verkeerd.

Tegen de richtlijnen

“Wat denk je dat deze stinkerd met deze twee kokosnoten gaat doen?”, vroeg Monique haar volgers in haar Instagram Stories bij de foto. Deze vraagstelling bleek volgens Instagram ‘in strijd met onze richtlijnen voor de community’ te zijn, maar de foto van het grapje mocht wel online blijven staan. Op Instagram doet Monique nu haar beklag.

Lees ook:
Monique Westenberg geeft eerste interview na breuk met André: ‘De liefde nooit zo ervaren’

De tekst gaat verder onder de foto.

Kokosnoten

“Gisteravond postte ik deze foto met de tekst: ‘Wat denk je dat deze stinkerd met deze twee kokosnoten gaat doen?”, vraagt Westenberg zich dan ook verbijsterd af. “En daarna de foto die je hiervoor zag met het resultaat.”

De tekst gaat verder onder de post.

Pesten

Ze vervolgt: “De foto is door Instagram verwijderd vanwege pesten of intimidatie. Kan iemand mij uitleggen wie ik hiermee pest en/of intimideer en waarom?”. Een update is er nog niet gekomen, maar de foto is nog steeds niet meer op haar profiel te zien.

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Story.nl | Beeld: Brunopress, Instagram