Word abonnee

Kies nú voor een abonnement met korting

Abonneer nú met korting!

Je bent hier: Home > Celebs > Monique Westenberg gaat voor compleet nieuwe look en André is smoorverliefd

Monique Westenberg gaat voor compleet nieuwe look en André is smoorverliefd

Celebs
Monique Westenberg gaat voor compleet nieuwe look en André is smoorverliefd

Als je aan Monique Westenberg (42) denkt, denk je automatisch aan haar lange, blonde lokken. Al jaren heeft ze hetzelfde stijlvolle kapsel, maar gisteren besloot ze het drastisch te veranderen. Op Instagram brengt ze verslag uit van haar kappersbezoek en verrast iedereen met een compleet nieuwe look.

Nieuw kapsel voor Monique

“Impulsieve actie, maar heel blij mee,” schrijft Monique bij een filmpje op Instagram. Daarin showt ze haar nieuwe lokken die van koelblond naar warm roodbruin zijn gegaan. In haar stories neemt Monique haar volgers mee in het avontuur. Ze houdt ze lang in spanning, maar het resultaat was het wachten waard. “Oh wauw! Het staat je waanzinnig goed!” en “Een vrouw met stijl” en nog veel meer mooie woorden stromen binnen onder de post.

Verliefde André

Ook André is te spreken over de make-over van zijn vriendin. ‘Vanavond Dre een uur eerder naar bed en dan komt er opnieuw een impulsieve actie’ grapt ze zanger. Maar ook schoonzus Roxeanne en collega’s Glennis Grace en Olcay Gulsen laten hartjes en complimenten achter onder de foto.

Contact hersteld

Dat Roxeanne Hazes lovend onder de post van Monique reageert is inmiddels geen nieuws meer. Want dat ook Roxeanne en Monique het tegenwoordig heel erg goed met elkaar kunnen vinden, delen de twee maar wat graag met de buitenwereld. Monique ziet Roxeanne zelfs al als ‘zus’, zo bleek  toen ze een foto van hen samen met de vrouw van Monique’s broer Matieu deelde. “Met m’n zussen”, schreef ze erbij.

Monique voor haar make-over:

Op de hoogte blijven van onze leukste artikelen en winacties? Schrijf je dan gratis in voor onze nieuwsbrief.

Bron: Instagram | Beeld: Instagram, Bart Honingh

Shoppen is altijd een goed idee